Vilka är de olika typerna av Sanitation utrustning?

Sanitet är en viktig del av många branscher. Som ett resultat, det finns många olika typer av sanitet utrustning som hjälper människor att tillgodose sina behov och krav regeringen. Dessa inkluderar basförnödenheter som masker och hand automater tvål. De omfattar också mer specialiserade produkter såsom sopbilar och filter avloppsvatten.

Inom många branscher objekt som kan ses som delar av arbetstagarnas uniformer faktiskt sanitet utrustning. Chef redskap och handskar, till exempel, krävs ofta i miljöer där människor arbetar med livsmedel. Detta skyddar konsumenterna från risker som kan orsakas av att komma i kontakt med andras hår, hud och kroppsvätskor. Dessa poster används också av liknande skäl i inställningarna för hälso-och sjukvården.

Spray flaskor kan tyckas något förenklad, men de är också viktiga delar av sanitet utrustning. På restauranger och hälsovård är det ofta hårda krav som sprayflaskor som innehåller olika desinfektionsmedel och rengöringsmedel finns. Ibland antalet spray krävs flaskor beror på antalet anställda. Andra föreskrifter kräver att dessa poster skall hållas ett visst avstånd från varandra.

I medicinsk miljö är det vanligt att hitta sanitet utrustning som lagrar används medicinska artiklar. Det är ofta mot lagen att göra sig av nålar eller injektionsflaskor som innehåller kroppsvätskor genom att kasta dem i papperskorgen. Sådana poster är i allmänhet förvaras i särskilda kärl så att de kan förstöras.

medicinskt avfall ofta förstörs av förbränningsanläggningar. Dessa är vanligen maskiner som bränner avfall till aska. Vissa anläggningar har små versioner på plats. Andra faciliteter kan skicka sitt avfall till anläggningar som har stora industriella stora förbränningsanläggningar.

Ibland nålar förstörs med nål krossar eller jagare. Dessa maskiner kan vara liten nog att sitta på ett bord och får manuellt. I vissa fall är dock nålar skickas till en anläggning som tillgodoser denna tjänst. Vissa nål krossar bryter bara tips av nålar, som kan vara smittförande. Andra modeller förstöra både tips och injektionsflaskorna.

Bärbara toaletter används som kärl för toalettavfall när konventionella toaletter inte är genomförbara. Dessa fyller flera funktioner. Först, de innehåller avfall på ett sätt som minskar unsightliness och lukt. För det andra, förebygga de mänskliga avfall från interagerar med miljön, vilket kan leda till olika problem. Dessa är ofta finns på utomhus evenemang som mässor och konserter eller på arbetsplatser där byggnadsarbetet eller gruvdrift sker.

slamavskiljare agera på ungefär samma sätt. Dessa tenderar dock att vara permanenta. En slamavskiljare är en behållare som innehåller avfall spolas från toaletter är anslutna till en serie rör. Den fångar också vatten och andra material som avfall hälls i sänkor eller avlopp.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.