Vilka är de olika typerna av Plumber Tools?

Rörmokare utföra detaljerade installationer och reparation av vattenledningar och fixturer hem. Dessa yrkesmän använder sina expertkunskaper och dussintals olika rörmokaren verktyg för att böja och sätta fast rören på plats, förhindrar läckage och rensa blockeringar. Det finns många typer av specialiserade rörmokaren verktyg och material som är nödvändiga för arbetet, inklusive spärrhandtag, tänger, fräsar rör, skruvar garderob, kolvarna, rörmokare ormar, band och lim.

Rör och fixturer som installeras i ett nytt hem eller en byggnad kräver en expert för att använda många olika rörmokare verktyg. En rörmokare vanliga böjar med särskilt utformade verktyg och tång så de passar inom ett visst utrymme i en vägg eller under en diskbänk. Han eller hon behandlar förband med rörmokare tejp, spackel eller lim för att förhindra läckor, och säkrar bitar tillsammans med en apa skiftnyckel eller en stor spärrfunktion. En rörmokare ofta använder mindre handhållna skiftnycklar och skruvmejslar för att passa brunnslock och kranar på plats.

Professionals som specialiserat sig på reparationer för hushåll och företag använder flera rörmokare verktyg för att rensa avlopp och rör. När ett stopp i en toalett, handfat, förhindrar eller badkar vatten från dränering, en expert försöker ofta en kolv för att lossa gunk och uppbyggnad från röret väggar. Om en kolv inte är effektiv, han eller hon kan försöka en rörmokare "orm eller en garderob skruv för att slutföra uppgiften. En rörmokare orm är en lång metall-kabel som kan infogas och utrullat djupt in i rören för att bryta upp träskor.

Några rörmokare specialiserade på om och montering stora trycksatta ånga och vattenrör för användning i tillverkning och producerar el, kommunala vattensystem, och avlopp. Dessa yrkesutövare kan behöva använda spadar att gräva diken, fräsar metall och Benders att forma stora rör och stora verktygen för att säkra fogar ihop. Rörläggare och pipefitters svetsa ibland ihop bitarna och häll cement för att hålla rör i en stiftelse. Den unika formen på toalett ledningar kräver en garderob skruv, som är en typ av rörmokare orm som har ett långt böjligt handtag som manövrar genom böjar och skarvar pipa.

Många rörmokare verktyg finns kommersiellt tillgängliga på järnhandeln för hem och företagare som vill utföra sina egna grundläggande reparationer. Folk kan köpa kolvarna, garderob skruvar, ormar och att hjälpa tydlig buildups i handfat och toaletter. Amatörer kan även köpa vätska eller gel kemiska lösningar för att lossa blockeringar och spola vattensystem. Större reparation jobb, bör dock lämnas till yrkesverksamma, så att inga ytterligare skador görs för rör och fixturer.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.