Vilka är de olika typerna av Laminering maskiner?

Laminering skyddar papperet från tårar, spill, rynkor och andra ämnen som skulle kunna ändra texten eller bilden var det att få kontakt med den ursprungliga papper. Den intensifierar också färger och förbättrar det allmänna utseendet på utskrivna dokument och skyltar. Olika projekt kräver olika vikt på laminering film, beroende på användning och placering av objekt som ska lamineras, och slutar finns i matt, glansig eller satin.

Laminering maskiner är varmt eller kallt. En varm lamineringsmaskin är den vanligaste, men eftersom vissa handlingar är värmekänsligt, en kall maskin är det lämpligaste valet för vissa användningsområden.

Hot Pouch Laminering Maskiner

För dessa typer av laminering maskiner drar lamineringsmaterial i "påsar" som faktiskt är två ark plastfilm bundet på en kant. Objekt är placerade i en lämplig storlek påse, putsats, och sedan placeras i en kartong transportören. Transportören är en enkel tung kartong, liknar en fil mapp och den skyddar laminering påsen från direkt kontakt med de varma rullarna. När en maskin värms upp och ditt objekt är tätt skyddad i transportören, lägger du den slutna kanten av transportören i munnen på lamineringsmaskin och rullarna dra den långsamt genom uppvärmning av transportören och laminering påse. Värmen reagerar med påsen, aktivera ett lim som sedan binds till papperet, och utgångarna transportören baksidan av maskinen med nya hållbara, estetiskt bättre objekt, redo att släppas ut på en vägg, i en plånbok, eller varhelst laminerade produkter kommer att hitta sitt nya hem.

Cold Pouch Laminering Maskiner

Om dokumentet skrevs ut på en bläckstråleskrivare, kom från ett fax, eller är ett foto, kan det vara känslig för värme och en varm lamineringsmaskin kan orsaka färgerna att köra. Kall laminering använda maskiner tryck för att aktivera särskilda kall plastfickor. Vissa har inte ens kräver elektricitet och driva dem krävs helt enkelt in den kalla påsen och vrida på veven. Säkrare och enklare att använda, kall laminering maskiner kan vara ett bra alternativ, men varma maskiner fortfarande producera bättre kvalitet och hållbarhet.

Roll Laminering Maskiner

Roll maskiner används i kommersiella och industriella miljöer där en stor affisch storlek önskas och snabbhet är nödvändig. Roll-maskiner använder inte påsar. Den laminering film är på en rulle som är knutna till laminering maskinen och laminering film är uppvärmd innan kontakt med papperet. Detta ökar snabbhet och effektivitet, och tillåter användare att slutföra bulk laminering projekt inom en rimlig tid.

Oavsett om du väljer varma eller kalla påsar, finns det flera andra variabler tänka på innan ett viss modell. Påse storlek varierar från ID-kort till affischstorlek. Tänk på de projekt som kan växa upp i framtiden och se till att välja en maskin som kan ta emot den största påsen storlek du behöver. Hur tungt har ditt laminering behöver? Extra tjocka påsar är inte kompatibla med alla laminering maskiner eftersom de kräver mer intensiv värme än den ljusare tullen maskinerna ger, så se till att bekräfta den största påsen tjocklek som tillverkaren rekommenderar. Hastigheten bör övervägas. Om du tänker använda din lamineringsmaskin ofta skulle det BÖRA dig att betala lite mer för en snabbare modell.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.