Vilka är de olika typerna av Gips Tools?

Gips konstruktion är populär för innerväggar och tak eftersom materialet är relativt billigt och enkelt att installera, så länge rätt drywall verktyg används. En individ eller grupp som planerar hänga drywall paneler kommer att behöva många standard konstruktion verktyg, bland annat pennor, straightedges, måttband, nytta knivar och sandpapper. De flesta jobben kan avslutas med gemensamma verktyg som nyckelhål sågar, hammare, och elektriska skruvdragare, trots att de har särskilda verktyg som drywall hammare och knivar tejpning. Med engagemang och rätt verktyg drywall på sidan kan stora projekt avslutas med lätthet och effektivitet.

Gips ark i allmänhet vara klippta till storlek innan de kan hängas. Ett installationsprogram bör ta noggranna mätningar och beräkna form och mått varje panel, sedan dra skära linjer på ark med en penna och linjal. T-rutor är användbara för att rita långa rader och upprätthålla lämpliga vinklar vid sågning bitar. Med hjälp av en mattkniv, kan en enskild följa pennlinje att skära halvvägs men en plåt, och sedan böja panel på klippa tills den bryts bort. Ofullständig nedskärningar kan rätas upp med hjälp av en metall-fil eller en mattkniv.

spikar eller skruvar kan användas för att säkra drywall paneler till vägg och ramar tak. En del använder standard hammare eller elektriska skruvdragare, även specialiserade drywall verktyg rekommenderas för att säkerställa att spikar eller skruvar skall införas bara långt att inte mar en panel. En drywall hammare har en konvex huvud som förhindrar punktering ett blad när säkra en spik på plats. Skruv vapen avsedda för gipsvägg kan justeras för att förhindra att skruvarna från att gå hela vägen genom en panel. Hål för belysning och elektriska fält kan skäras med hjälp av antingen en manuell eller makt nyckelhålet såg.

Puts installerade paneler kräver ytterligare drywall verktyg. Kitt knivar och robust knivar tejpning används ofta för att tillämpa och smidig ett gips blandning väggar. Nail hål, sömmar mellan paneler och ofullkomlig kanter kan alla vara tillräckligt täckas under puts processen. Eftersom hörn kan vara svårt att navigera med standard tejpning knivar, kan en installatör vill investera i en uppsättning hörn knivar, drywall verktyg som försiktigt kan uppnå den perfekta finish.

Det sista steget i en gipsvägg jobb att slipa ned stötar och överskott gips, och tillämpa ett lager textur om så önskas. Slipning kan göras för hand eller med elverktyg utrustats med specialiserad drywall sandpapper. Ett slipat vägg som fortfarande är ojämn eller avslöjar brister i panelerna kan behöva genomgå ytterligare omgångar med puts och slipning tills den är fulländad. Som pricken är spray struktur som vanligen används för tak och väggar för att förbättra deras estetik.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.