Vilka är de olika typerna av Brick Manufacturers?

Bricks är starka, hållbara mursten som har haft en ganska framträdande plats i mänsklighetens historia. Många ännu gällande historiska strukturer är byggda i tegel och bidra till att kasta ett ljus över gamla händelser. Det är så vi vet att egyptierna och folket i Indusdalen Civilization var delvis till lera tegel murverk och att romarna förökade sparken tegelbyggnad hela sitt imperium.

I modern tid, tegel fortsätta att hålla inflytande inom byggbranschen. De är mångsidiga och kan användas till nästan alla typer av byggnader. Dessutom har dagens tegel tillverkare överträffat sina gamla kollegor att producera tegelstenar i en större yta.

Förutom lera, material som skiffer, skiffer, kalciumsilikat, flygaska eller betong används i tegel göra. Olika tegel tillverkare skiljer sig åt i de exakta material som används i tegel, de proportioner i vilka de används och hur och i vilken mån tegel bränns. Skjutandet arbete kan göras med traditionella ugnar eller modern stil.

Processen av tegel göra själv är i grunden enkel. Lera blandas med sand, vatten och eventuella erforderliga tillsatser, och blandningen är mycket väl förankrat. Det pressas sedan till stål formar, eller utpressade genom en dör och sedan skärs upp i önskade storlekarna. De gjutna tegelstenar sedan avfyras i en ugn vid höga temperaturer. Bricks skadade i tillverkningsprocessen är återvinnas och återanvändas.

Det är möjligt att hitta tegelstenar i en mängd olika färger, storlekar, former, texturer och egenskaper byggnad. Vanliga tegelstenar omfatta tegel, tegel brand, eldfast sten, industriell tegel ugn, tegel isolering, kyla tegel ansikte, varmt tegel ansikte, hög tegelstenar aluminiumoxid och bana tegel. Beroende på råvaror och temperaturer bränning kan tegel komma i rött, rosa, gul, beige, vitt och andra varianter färg.

Det finns också skära tegel och formas från natursten material som marmor, granit och sandsten. Stone tegel är hållbara, men kan vara ganska tidskrävande att tillverka och tunga att hantera. Tegelstenar av betong, å andra sidan, tar upp mindre tillverkning tid och gör för enklare hantering.

Bricks kan beställas direkt från tegel tillverkarna eller köpt från återförsäljare. Till skillnad från tidigare då de tillgodoses endast lokala eller nationella marknaden har många tegel tillverkare utökade nu sin geografiska marknaden bas och transportera sina produkter över hela världen. Tegel är stämplade klart med tegel tillverkarens märken för enkel identifiering.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.