Vilka är de olika metoderna för röjningsarbeten?

röjningsarbeten omfattar borttagande av träd och borsta på en bit mark. Beroende på storlek, läge, och syftet med marken, kan de utgrävda kräver professionell utrustning röjningsarbeten. Barnlek, klippa och slipa, och förbränning är tre av de mest använda metoderna röjningsarbeten.

barnlek metoden för röjningsarbeten innefattar ofta användning av viktiga anläggningsmaskiner. Träden trycks över och dras från den mark som med rötterna intakta. När träden flyttas till ett centralt läge, är de ofta behandlas för försäljning eller mark för att användas som ett mulching material.

klippa och slipa metod börjar med att skära ner träden på tomt. Dessa träd är ofta flyttas till en plats för beredning, men de stubbar som finns kvar i marken. Dessa stubbar kan slipas till mulching material eller dras ut ur odlas med en stor bit av byggmaskiner.

Med hjälp av en kontrollerad brinner för röjningsarbeten kan vara en av de farligaste metoder. Bränna innebär att starta en kontrollerad brand och hävda att elden tills alla träd och borsta bränns till grunden. Efter bränderna släckts, kan marken tas bort med hjälp av en tjur schaktblad eller annan del av anläggningsmaskiner.

Även om några små tomter får lämnas utan hjälp av en professionell, större markområden kan svårare att klara utan ett team av specialister. Detta team kommer ofta att utbildas i den snabbaste och mest effektiva metoderna för röjningsarbeten. De är också mer sannolikt att ha utbildning i lokala lagar och föreskrifter när det gäller röjning av mark.

Ett ytterligare alternativ, vissa personer väljer innebär försäljningen av timret ligger på tomten. Om virket säljs innan marken rensas kommer några träföretag sätta i en grupp av arbetstagare och utrustning för att röja marken utan kostnad för markägaren. Det är viktigt att försäkra sig om att virket bolaget inte bara kommer att röja marken, men städa upp skräp efter det att virket har tagits bort från tomten.

Markägaren bör komma ihåg att röjningsarbeten lämnar ytskikt av matjord öppna för element och erosion. Detta övre lager av smuts kan bevaras genom att plantera gräs i denna jord. Även om gräset kanske inte behövs på hela partiet, kan det vara lättare att ta bort en gräsplätt för utveckling än att importera nya smuts, för att förhindra förlust av mark.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.