Vilka är de olika Laminatgolv verktyg?

laminatgolv är ett populärt val bland hem och företagsägare, eftersom det anses relativt billig och lätt att installera än andra golv alternativ. Det finns många olika färger och alternativ design med laminatgolv: de kan härma keramiska plattor, plankor hårt trä eller rustik sten på ett mycket lägre pris än den faktiska material. Oavsett om ett golv installeras av en professionell eller en ambitiös husägare, flera olika laminatgolv verktyg behövs för att garantera en korrekt, attraktiv färdig design. Många laminatgolv verktyg är vanligt konstruktion instrument, som Sanders, skruvmejslar och nivåer. Vissa verktyg är dock särskilt avsedda för installation och underhåll av laminatgolv, även distanser, knacka block, och fräsar.

Det är mycket viktigt att skapa en nivå, slät yta innan det fastställs laminat plank eller plattor . Om en annan typ av golv som byts ut, kan en enskild behöver en skruvmejsel och bänd bar för att ta bort material och exponera undergolvet. En installerare bör se undergolvet är även genom att läsa en nivå i varje hörn, längs foten av väggar och flera platser i mitten av ett område. Undergolvet kan i regel jämnas och jämnat med hjälp av en slipmaskin makt bälte. När ett område har rengjorts och jämnat kan en installatör ta noggranna mätningar och beräkna kvadratmeter av laminatgolv han eller hon behöver.

flesta laminatgolv kan fästas på undergolv med låsning av plast skarvar . Säkra basen i lederna att undergolvet kan kräva en liten mängd klister eller lim. Distanser är i allmänhet placerade nära hörn och väggar i fall golvmaterial expanderar beror på åldrande eller weatherization. När distanser och leder bas är på plats kan en installatör börja knäppa ner plankor eller plattor av laminat. En slagkloss kan användas för att se till att lederna knäppa ihop ordentligt och jämnt. Många professionella utnyttja specialiserade tvingar och liknande verktyg laminat golv för att säkerställa att installeras bitar stanna på plats medan resten av golvet håller på.

Det är sannolikt att en installatör behöver använda skärande och forma laminatgolv verktyg för att göra bitar anpassa med väggarna eller wrap-around fixturer. Ett laminat cutter är en klippning anordning som liknar en tung pappersskärare. Den har en slät yta för att säkerställa och mäta laminat, och ett långt blad med ett handtag som kan sänkas till kapade bitar på längden. En mitra låda kan också behövas för att se till att hörn och kanter skärs exakt storlek. Genom att följa instruktioner för installation och korrekt utnyttjande av laminatgolv verktyg kan en person ha möjlighet att slutföra hela projektet på bara några timmar.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.