Vilka är de olika Green Building Products?

takt med att fler blir intresserade av att skapa strukturer som är giftfria och miljövänliga, införandet av grön byggnad produkter i byggandet av bostäder, kontor och fabriksanläggningar har blivit vanligare. Det finns faktiskt ett antal olika resurser som kan gå in i skapandet av en hållbar arkitektur och bidra till att minska skador på jordens ekosystem. Här är några exempel på grön byggnad produkter och hur de används ofta.

Återvunnet material är en av hörnstenarna i hållbart byggande. Eftersom det finns få eller inga ytterligare material som krävs för att dessa redan skapat material lönsamt att bygga bostäder eller andra byggnader, finns det ingen ytterligare dräneras på jordens resurser. Green Building produkter såsom gamla däck kan användas i skapandet av isolering, dekorativa element såsom golvlister eller rörsystem i hemmet.

Förnybara resurser är också viktigt att den gröna byggare. I synnerhet förnybara resurser som avsiktligt hållbara, exempelvis avverkad skog som rutinmässigt ersätts med nya anläggningar som varje skörd sker. Denna typ av hållbar förvaltning bidrar till att säkerställa att framtida generationer också kommer att ha resurser att använda i skapandet av miljön byggprojekt. Vanligtvis är avverkad skog certifierats som hållbara genom en utomstående organisation.

räddade material från lokala byggnader är också en utmärkt källa för gröna byggnadsmaterial. Dessa ger fördelar som inte omfattar ytterligare tillverkning och inte behöva transporteras från avlägsna platser, och därmed skära ned på mängden fossila bränslen som förbrukas under byggprojektet. Räddas eller regenererade trä, tegel och andra element bidrar också till att hålla byggkostnaderna ned, eftersom dessa material ofta är tillgängliga för mindre än nytillverkade material. Kostnaden faktor ensam gör ofta den här typen av gröna byggprodukter attraktivt för människor som inte är särskilt inriktade på tillståndet i miljön.

Naturliga material som kan användas för att bygga är ofta miljövänliga och kan utgöra grunden för ett bekvämt hem eller kontor byggnad. Halm är ett exempel på en naturresurs som kan användas för detta ändamål. Halm balar gjorda av material kvar efter skörd kan användas för att skapa inre och yttre väggar för ett hem, i huvudsak med hjälp av en resurs som oftast får röta eller mals till foder för djur.

Oavsett återvinns, återanvänds, eller material som normalt skulle gå till spillo, hjälper användningen av dessa gröna byggprodukter miljön på flera sätt. För det första bidrar de till att förhindra många material hamnar i deponier och tippar skräp. För det andra, minskar de måste utnyttjas begränsade resurser att skapa nya strukturer. Senaste De gör det möjligt att säkerställa att framtida generationer kan njuta av en livskvalitet som är minst lika bekväma som de som tillkommer de människor som lever idag.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.