Vad bör jag veta om Styrofoam isolering?

Styrofoam ™ är ett varumärke i Dow Company och används för att göra isolering, blommor och hantverk material. Även om ordet är ett registrerat varumärke, är det ofta för att hänvisa till någon expanderad polystyren skum för att göra koppar, förpackningsmaterial, och andra produkter. Styrofoam ™ används ofta som isolering i byggandet på grund av dess unika egenskaper. När det används som isolering, är det skärs i skivor eller plattor och är allmänt kallad "blå kartong" i byggbranschen.

Styrofoam ™ är lätt och vattentät och som gör den idealisk som byggisolering. Dess slutna cellstruktur innebär att Styrofoam ™ isolering har ett högt R-värde. R-värdet avser ett materials förmåga att leda värme. Ju högre värde ett ämne har desto mer motståndskraftiga är det att genomföra värme.

En god isolering tillåter inte värme till överföring till eller från en byggnad och som minskar drag och sänker värme och kyla kostnader. Detta innebär att en byggnad kommer att hålla värmen på vintern och svalt på sommaren.

Styrofoam ™ isolering struktur innebär att det praktiskt taget inga tomma utrymmet mellan sina celler. Detta innebär att produkten är stark och vattentät. Eftersom det är så motståndskraftig mot vatten, mögel och mögel inte kan växa på ytan.

Styrofoam ™ isoleringen skärs till ark som sedan installeras i utanför grundmurar eller fästs i ramen av byggnaden. Skummet kan sedan täckas med olika material för att skapa ett visst utseende, t. ex. som stuck, sten eller marmor. Ljus kan försämra Styrofoam ™ isolering. För att motverka detta problem bör skummet monteras med en lätt blockerande material i syfte att skydda den.

Styrofoam ™ isolering används även som golv isolering och takisolering. På tak, kan Styrofoam ™ skäras och användas för att ge lämplig dränering. Den kan även monteras i en timmerstuga. När det är som om taket material, plywood eller annat material kan placeras över den. Bältros sedan kunna installeras över det.

En viktig faktor som bör beaktas om Styrofoam ™ är dess påverkan på miljön. Styrofoam ™ bryter inte ner enkelt och kan intas av djur och spärra sina mag-skrifter. Men det är Styrofoam ™ tålig vilket innebär att det kan återanvändas. Återanvända Styrofoam ™ isolering kan minska kostnaderna för framtida renoveringar och reparationer. nbsp;


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.