Vad bör jag tänka på när man köper en Laminator?

laminatorer är bra verktyg som ger alla typer av grafik en extra touch av professionellt utseende samt skydda grafik från skada. Många företag använder laminatorer att producera sådant som affischer, skärmar för användning i utställningar och skyltar för konventioner. På grund av de många laminering projekt kan det vara lite svårt att välja rätt laminatorn för dina behov. Här är några förslag på hur man köper en laminator som ger utmärkt service.

Tänk när man köper en laminator är att bestämma vilken typ av laminering projekt du regelbundet ta på. En av de mer grundläggande modeller kommer att fungera fint om du tenderar att skapa affischer eller andra enkla platt grafik. Men om du planerar att producera banners, skärmar och andra högre projekt slut, måste du överväga en laminator som innehåller de funktioner du behöver för att skapa en bättre produkt.

Tillsammans med de program du har i åtanke är det också frågan om hur mycket användningen din laminator kommer att se på en regelbunden basis. Generellt sett, om du planerar på att tillverka mer än tjugo tryck i en viss dag, och ingen av projekten känsligt material, ett av de mer grundläggande modeller kommer att göra fint. Men om planen är att massproducera olika produkter varje dag, är det en bra idé att investera dina pengar i en laminator som är konstruerad för att tåla en hel del slitage. Samtidigt kommer kostnaderna att bli högre på front, kommer dessa kraftfullare laminatorer lättare varar längre än två och möjligen tre av de billigare versionerna.

Du kommer att vilja överväga om en varm eller en kall laminator är det bästa alternativet för de projekt du har i åtanke. Hot laminatorer möjliggöra ett bredare spektrum av temperaturer, vilket gör dem idealiska om du planerar att arbeta med alla slags laminering material. Medan en kall laminator har ett mer begränsat utbud, kommer den att göra precis lika bra om du bara planerar att samarbeta med vissa material som är konstruerade för att arbeta med en kall maskin. Plus, kommer du spara pengar med den kalla laminatorn, eftersom den här typen tenderar att kosta mindre än den mer flexibel hot laminator.

Att bedöma vilken typ av program som du har i åtanke kommer också att diktera ditt val av en laminator. Till exempel, om du planerar på att kunna skapa projekt som kräver inkapsling, måste du gå med en varm laminator för bästa resultat.

När du har bestämt vad du behöver i en laminator och har identifierat ett antal maskiner som verkar ha allt du behöver är det dags att kontrollera om konsumenternas åsikter om dessa maskiner. Kontrollera med konsument-organ och hos konsumenterna på nätet webbplatser förespråkare för att ta reda på hur köpare av dessa maskiner känner för sina inköp. Tänk på att en eller två dåliga betyg inte nödvändigtvis betyda att maskinen är en dålig alternativ. Men om du ser ett återkommande tema med anknytning till sådana frågor som drift, kvalitet och livslängd som inte är positiv, repa denna modell av din lista och fortsätta leta.

Som med alla större inköp är det viktigt att definiera dina behov och förväntningar och sedan börja ett metodiskt söka efter rätt produkt. Låt inte dig själv att välja den första användbara laminatorn du stöter på. Bokmärk denna information och fortsätta söka. Om det första man gör visa sig vara det bästa alternativet, bra. Men det finns en god chans att du kommer att stöta på ett annat alternativ som kostar mindre, har en bättre garanti, eller är ett bättre köp av någon anledning. Tänk på att ditt köp kommer att vara något du måste leva med under lång tid. Gör det till en klokt.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.