Vad bör jag tänka när man köper en kompressor?

Det är en konst att få ett kompressor som kräver köparen att beakta flera faktorer innan luftkompressorn är verkligen köpte. Här är några tips som hjälper dig att förstå exakt vad du behöver i form av en luftkompressor.

Den allra första faktor som måste beaktas innan de köper en kompressor är att man planerar att göra med enhet. Kompressorer finns i olika storlekar med varierande förmåga att bearbeta och leverera tryckluft. Väljer att köpa en luftkompressor som har gott om luft kompression förmåga att föra en automatisk spikpistoler går bra, om du tänker använda kompressorn i tryck att tvätta utsidan av byggnader.

Även om det inte kan skada att få en enhet som har en lite mer hästkrafter än du behöver, nöjer mindre ström bara ser fel. Istället, gå med en enhet som har minst hästen kraft du behöver i dag. Medan du på det, anser en luftkompressor med en tryckregulator och utbytbara ventilsystem som du kan använda för flera ändamål. Detta kommer att hjälpa dig att uppfylla dina nuvarande behov och fortfarande ge ett visst spelrum för mer tunga projekt som kan komma på vägen senare.

Funderar du på vilken energikälla för din kompressor är också viktigt. Har du elektriska uppkopplingar hands? I så fall är en eldrivna kompressor är i sin ordning. Dessa är faktiskt de vanligaste typerna av kompressorer och kommer troligen kosta lite mindre än andra modeller. Men om du inte tror att med elektrisk ström tillgänglig och sedan gå med ett gasdrivna luftkompressor. Gasen modellerna är lika tillförlitliga som den elektriska sådana, plus att du kan ta med dem överallt. Men vill du kanske tänka två gånger om att använda en gasdrivna kompressor i ett slutet utrymme.

Lagertankar är också en viktig aspekt av kompressorn. Beroende på vilken del av landet du bor i, kan du se några luftkompressor du köper har ett förseglat solenoid som inte kommer att delas upp efter långvarig exponering för fuktighet. Liksom många apparater, kompressorer inte är immuna mot väderförhållanden. Ta hänsyn till det lokala klimatet, och du vill se en längre livslängd i kompressorn.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.