Vad bör jag tänka när man köper en ficklampa?

köpa en ficklampa är inte längre så enkelt som att besöka den lokala järnaffär och välja mellan metall och plast. Att köpa en ficklampa nu kräver en mer detaljerad analys av dina behov och önskemål innan du kan välja en ficklampa som fungerar för dig. Med dina behov i beaktande är det första steget. Om du vill ha en ficklampa för camping och andra utomhusaktiviteter strävanden, du är bättre med en ficklampa som ger dig en lång rad av ljus, och om, men köper du en ficklampa för akut strömavbrott, du är bättre med en som har en lång batterilivslängd. För hem reparationer behöver du en liten ficklampa med ett starkt fokus ljus punkt i stället för en med ett stort utbud.

När du har bestämt vad du behöver, göra en del efterforskningar och besluta om en budget innan du köper en ficklampa. Tro det eller ej, kan några ficklampor vara ganska dyrt, så att du vet i förväg vad du är villig att spendera. Allt under $ 15 US dollar (USD) kommer att vara ganska enkelt, men när du väl komma över det som pris, du har ett brett utbud av material och resurser. Ficklampor byggd för militär personal finns också tillgängliga för allmänheten, men de kommer att kosta uppåt på $ 100 USD. De har fördelen av att vara vattentät och okrossbar, och de kan även fungera i extrema väderförhållanden, när andra ficklampor skulle misslyckas.

När du köper en ficklampa, det är en klok idé att tänka på batteritid. Inte bara kan det bli dyrt att byta batterier ofta, men det är också ganska skadligt för miljön. Om du använder ficklampan varje dag, anser en som fungerar med uppladdningsbara batterier. Nickel-kadmium-batterier är billiga, snabba att ladda, och lika effektivt som vanliga batterier.

Den sista sak att tänka på när man köper en ficklampa är glödlampa färg. När de flesta människor automatiskt väljer ett vitt ljus, finns det andra alternativ på marknaden. Rött och grönt ljus är optimala för utomhus person som vill gå runt på natten utan spooking djurlivet. Blue, å andra sidan ger den ljusaste typ av ljus och är perfekt för spot-on belysning.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.