Vad är några olika miljömässiga avfallslösningar?

jordens befolkning växer, är det rimligt att förvänta sig att mängden mänskligt avfall att växa. Många tror att istället för att bara hitta nya förvaringsutrymmen att miljöförstöring avfall lösningar bör utvecklas och genomföras i praktiken. Detta kan omfatta beteenden som går från hushållsnivå, såsom återanvändning produkt behållare, till statliga beteenden, som att omvandla sopor till bränsle.

En miljöavgift avfall lösning som gör att gamla saker ska bli nya saker är kallas återvinning. Denna process varierar beroende på vad som ska återvinnas. Den huvudsakliga bakom idén är dock alltid densamma. Istället för att använda nya material för att göra varor och sedan avyttra dem, varor tillverkade av material som redan har använts, vilket minskar mängden avfall.

Återvinning är mer populära i vissa ställen än andra. I vissa kommuner kan en person få offentlig återvinningskärl, där soporna deponeras enligt vad den är gjord av. På andra platser, är återvinning begränsad till hushåll deltagande. Människor ger material som kan återvinnas till särskilda behållare och dessa material samlas in som skräp.

Konsumenterna är ofta uppmuntras att delta i miljö-avfall lösningar. Det finns flera sätt att de kan göra detta. De kan till exempel vara kritiska mot de varor de köper. När konsumenter köper produkter gjorda av återvunnet varor, men bidrar till en process för avfallsminskning.

Det är också till hjälp för konsumenterna att hitta alternativa syften för sitt avfall. I stället för att avyttra saker, kan människor utveckla hushållsavfall miljön avfall lösningar. Om en person köper en produkt, t. ex. sylt, och den kommer i en burk i stället kasta burken iväg och köpa förvaringskärl för andra husbehov, kan personen använda burken för förvaring. Sådana hushåll vanor kan ha stor inverkan på miljön avfall lösningar.

En del regeringar och företag har utvecklat miljö avfall lösningar som innebär att producera något nyttigt av material som annars skulle betraktas som värdelösa. På vissa ställen har deponier försetts med ledningar och annan infrastruktur som gör det möjligt för sopor som skall användas för att producera naturgas. Även om detta skiljer sig från återvinning är det en lösning som gör att ett behov av att fyllas med avfall.

En annan lösning är förbränning. Detta är en process där avfall förbränns till aska eller gasform. Denna process kan också användas för att producera bränsle. I många fall är det dock bara ett medel för att eliminera volym och risk för vissa typer av avfall.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.