Vad är historia John Deere traktor?

John Deere traktor är en gård genomföra med en lång och imponerande historia. De produkter av John Deeres Företaget har länge varit beundrad av hängivna anhängare, och företaget har bland annat inspirerat mycket stark lojalitet bland användarna av dess produkter. Även om man, för vilken bolaget är döpt är sedan länge döda, skulle många av företagets moderna tjänstemän är överens om att han troligen skulle ha varit nöjd med den riktning som John Deere Bolaget har fattats.

John Deere var smed som kom upp med en revolutionerande ny plog design i 1837. Deere bytt till en all-stål, snarare än den traditionella järn och trä plogar, och inom några år hade han etablerat sitt eget företag som säljer jordbruksredskap, med plogar som knutpunkt. John Deer produkter var kända för sin pålitlighet och innovativ design, i 1866, till exempel, plogar en rad särskilt utformat för soldater med funktionshinder av inbördeskriget släpptes.

I 1868, efter ett urval av företag som behandlar och förvärv, ingår John Deere. 18 år senare dog den ursprungliga John Deere, och den första ånga traktorer började släppas av konkurrerande företag. John Deeres Företaget var faktiskt först långsamt på upptag och ovilliga att investera i utvecklingen av en ånga traktor. Stället fokuserat på nya plogar och andra jordbruksredskap, inte att utveckla en traktor prototyp fram till 1916. Den tidiga John Deere traktor förfinades 1918 när företaget förvärvade Waterloo Gasoline Engine Company tillsammans med sin traktor mönster, och John Deere började komma in traktorer på ett seriöst sätt, så småningom gör John Deere traktor en hörnsten i sin verksamhet.

1920-talet och 1930-talet var en svår tid för jordbruket och företag som gjorde jordbruk redskap, men John Deere lyckades hålla ut. Företaget hade redan med framgång navigeras perioder av ekonomiska svårigheter, och visat sig vara anpassningsbara till förändrade ekonomiska och sociala gånger.

I 1923 hade bolaget släppt modell D, en gång av de mest berömda John Deere traktor modeller någonsin gjort, och när de rivaliserande International Harvester produceras den berömda Farmall traktorn i 1924, John Deere hämnades med GP, som kom ut 1929. Företaget genomgick en rad kända modeller, inklusive en familj av två cylinder "Johnny Poppers" som gjorde en mycket distinkt ljud under drift, och diesel traktorer i 1950-talet. 1950-talet ledde också till slutet av bokstäver systemet i förhållande till modeller med företaget att byta till ett numeriskt system för enkelhetens skull. Längs vägen gjorde bolaget sin berömda gröna och gula färger berömda, och den berömde sig på att bygga traktorer som var nyskapande, funktionella och vackra.

En av de milstolpe ögonblick i historien om John Deere traktor kom 1971, då parollen "ingenting går som en Deere" har utvecklats. Den slogan som användes ursprungligen för att marknadsföra företagets kortlivade snöskoter linje, där det senare används för att beteckna företagets utbud i allmänhet. John Deeres Företaget var också prisade i början av 2000-talet för sitt engagemang för miljövänlig teknik, och det är allmänt erkänd som en ekonomisk kraftpaket, en ledare inom jordbruket redskap, och en föregångare inom området för grön design.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.