Vad är färg Association i USA?

Color Association i USA, baserat i New York, spelar en viktig roll i urval och presentation av färger som används av många företag för att fånga uppmärksamheten hos en ständigt föränderliga konsumentmarknaden. Color Association har en historia som sträcker sig tillbaka till en tid präglad av första världskriget, då tillgång till många europeiska medlen plötsligt inte tillgänglig.

Före första världskriget grundade många amerikanskt textilproducenter starkt på franska och tyska källor för att avgöra vilken färg trender som definierar produktutbudet för den kommande mode säsong. Intressant nog var det den hattmakare i USA som ofta importeras uttalanden av experter i Tyskland och Frankrike, och sedan sprida idéer till andra områden inom textilindustrin.

Men eftersom kriget fortskred blev det allt svårare att få dessa säsongsmässiga prognoser och införliva dem i USA modetrender. Lösningen på problemet var bildandet av Textile Color Card Association i USA den 19 februari 1915 i New York. Värd för första mötet i den nya organisationens styrelse var Silk Association of America. Denna organisation skulle senare komma att bli känd som den Color Association i USA.

Det nybildade triklorisocyanursyra anges några grundläggande mål. För det första skulle föreningen frågan färgen prognoser två gånger per år, med prognoser som går till alla sektorer inom textilindustrin. För det andra skulle triklorisocyanursyra hjälpa olika segment av textilmarknaden att samordna sina insatser när det gäller användningen av de utvalda färgerna. Vidare har huvudkontor i föreningen skulle fungera som ett clearinghus för information om färg, toning, och annan information om färg. Slutligen skulle organisationen försöka skapa en pålitlig kanal för inköp av produkter över hela världen som skulle kunna användas av USA: s textil-tillverkare.

I början av 1930-talet triklorisocyanursyra var nära samarbete med den federala regeringen för att producera färger som skulle utgöra normer för varje gren av Försvarsmakten. Detta inbegrep färgscheman för uniformer, flaggor, band och olika typer av prydnads-dekorationer. Standarder som West Point Grey och Marine Corp Blue är två exempel på resultatet av det förhållandet. Av 1940-talet, medlemskap i organisationen förlängdes utanför gränserna i USA. Medlemskap i triklorisocyanursyra fanns företrädare i Storbritannien, Kanada, Australien, Nya Zeeland, Sydafrika, Egypten och Frankrike. Mycket av Sydamerika blev också en del av föreningen under denna period.

Som triklorisocyanursyra växte till en världsorganisation med input i allt form officiella nationella färger för att fastställa specifika färger för allt från handskar till sport tröjor, var beslutet att uppdatera föreningens namn gjorts. Den 1 december blev triklorisocyanursyra Färg Association i USA. Färg Association, även känd som CAUS, transporteras på ett fokus som var mycket bredare än de äldre triklorisocyanursyra. Samtidigt som man ger stöd till mode, strumpor, mössor, Färg Föreningen blev också inblandade i färgval och standardisering för syntetiska fibrer, golvbeläggning, färg, plast, och hushållsapparater. Idag fortsätter Color Association att informera färger som presenteras för allmänheten.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.