Hur väljer jag det bästa Ventilation Design?

om skapandet av ett ventilationssystem för köket, hela hemmet, eller för en stor anläggning som en fabrik, välja lämplig ventilation designen mycket viktig. Det finns flera viktiga punkter att beakta, t. ex. storlek, placering och enkel användning. Oavsett vilken typ av system du har i åtanke, här är några saker att titta på mycket nära håll innan han gick över en viss ventilation design.

Din första uppgift är att bedöma vad du behöver för att åstadkomma. Behöver du ett enkelt system som kommer att hjälpa ventilerar ett kök medan matlagning en måltid? Kanske du behöver ett system för att installera i ett hem badrum eller offentlig toalett. I vissa företag måste ventilationen konstruktionsservice ett stort område, till exempel en laboratorieanalys eller en öppen planlösning av en fabrik. Att veta där systemet kommer att användas och vad som måste göra kan du bortse från varje ventilation design som inte är lämplig för jobbet, men också så att du kan identifiera ventilation system som kommer att fungera effektivt i ditt utrymme.

Därefter är det viktigt att beakta energieffektiviteten med någon ventilation design som du anser. Många system är utformat för att automatiskt starta och stoppa med driften av sensorer. Modeller av denna typ är mycket bekvämt, samt praktiska i större byggnader, eftersom systemet själv förvaltar. Men om du behöver en ventilation design som gör att du kan kontrollera hur ofta ventilation, t. ex. i ett kök eller badrum, ett system med manuella kontroller är sannolikt det bästa alternativet. I båda fallen vill du maximal effekt när du använder så lite elektricitet eller alternativ energikälla som möjligt.

En av de viktigaste komponenterna i din ventilation design kommer att bli den kanal som är installerad med systemet. För kommersiella ventilation behov kommer större och mer komplicerade system av kanalsystemet krävas. Det betyder att du måste överväga vilken typ av kanal skulle vara bäst för din situation. Tillsammans med den traditionella metall ledningar, kanske du upptäcker att användningen av plast eller tyg kanalsystemet är lika energieffektiva, men kommer att bli lättare att installera och kostar mycket mindre att köpa.

För ett bostadsområde ventilation design, kan du använda naturlig ventilation samt någon typ av system som du kan aktivera vid behov. En naturlig ventilation tillvägagångssätt inbegriper den strategiska placeringen av fönster i hemmet som i praktiken gör det möjligt att dra nytta av luftflödet genom rummet. Till exempel, om köket är utformad med fönster på motstående väggar, kan naturlig ventilation uppnås genom att öppna fönstren och låta en crosscurrent av frisk luft in i utrymmet. En enkel ventilator apparat över stovetop kan öka den naturliga ventilationen, vilket gör det enkelt att skingra matos från hemmet.

Rätt ventilation design behöver inte kosta en massa pengar i många fall. Genom att beakta kraven från ditt utrymme och utreda alla lämpliga alternativ, är det möjligt att komma med en design som ger optimala resultat utan medverkan av en hög kostnad. Detta gäller särskilt om du är beredd att överväga några av de alternativa ventilationssystem på marknaden idag, såväl som de mer traditionella metoder.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.