Hur väljer jag de bästa kommersiella Backpack Vacuum?

Välja det bästa kommersiella ryggsäcken vakuum beror på flera faktorer, av vilka några kan vara unika för den typ av situation du har. Till exempel de som har en liten yta att städa kanske kan klara sig med lite mindre ström, vilket sparar pengar. I andra fall kan en kommersiell ryggsäck vakuum används i stor utsträckning, vilket kräver inte bara mer makt, men många olika typer av rengöring av verktyg och även en lång sladd.

bekväm ryggsäck dammsugare uppenbar. Dammsugaren är mycket portabel, kunna åka vart de enskilda drifts det går. Det finns ingen tafatt kapseln att dra bakom användaren, vilket gör rengöringen områden med många hörn och steg betydligt lättare än traditionella kapseln modeller. Vidare manövrering chefen för dammsugare är mycket enklare än med modeller där kapseln är på stående delen av renare.

Även dessa bekvämligheter innebär denna typ av vakuum har hittat en följd, särskilt i stora storskalig verksamhet, det finns fortfarande olika kommersiella ryggsäck vakuum modeller som kan fungera bäst för en enskild situation. När det gäller priset går dessa luckor tenderar att vara dyrare än andra typer av dammsugare. Kan dock kommersiella ryggsäck vakuum betala sig genom ökad effektivitet.

Det första du bör tänka på är makt. De flesta kommersiella ryggsäck vakuum enheter har minst 900 watt. Några av de mer kraftfulla modeller kan ha så många som 1. 400 watt eller mer. För dem som gör en hel del tunga rengöring, eller som har en hel del yta att täcka, kan kapaciteten i en maskin med högre wattal vara ett stort försäljningsargument.

En annan sak att tänka på är den typ av städredskap som erbjuds. Billigare modeller kanske inte har så många alternativ som dyrare alternativ, eller åtminstone får ta ut ytterligare extra verktyg. För dem som rena områden med många ovanliga drag, eller känner att de kan behöva ytterligare verktyg, kan det vara bäst att köpa ett komplett paket på framsidan.

Längden på slangen och kablarna är en annan fråga när vi letar efter det bästa kommersiella ryggsäck vakuum. Detta är i allmänhet en av de sekundära överväganden, dock. Sladdar alltid kan förlängas med en förlängningssladd, om det behövs, även om detta tar bort en del av bekvämlighet. Det bästa är att leta efter en modell med minst ett 50-fot (15,25 meter), vilket är nästan standard i hela branschen. En slang längd på minst 54 inches (137 cm).

De flesta kommersiella modeller ryggsäck vakuum också komma med en eller två typer av filter. De är särskilt viktiga och bör alltid användas för säkerhet och komfort för användaren. Att se dessa är lätta att få när de behöver bytas ut är en annan fråga.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.