Hur väljer jag de bästa hållbara arkitekter?

hållbar arkitekter är specialiserade på att utforma hus och andra strukturer som använder förnybara och miljövänliga resurser snarare än traditionella. Detta kan omfatta användning av solenergi, organiskt material i stället för kemiskt-belastade sådana, och energieffektiva värmesystem. Hållbara byggnader är inte bara viktiga för att bevara vår planet, men också för att bibehålla befolkningens hälsa och för att spara pengar genom smartare bevarande val.

Innan söka hållbar arkitekter, bör du bestämma på vilken jord-vänliga element som du vill infoga in i byggnaden. Saker att tänka på är solpaneler, organisk isolering och färger, med hjälp av återvunnet material för att bygga vissa aspekter, och välja energisnåla alternativ som tjockare isolering och fönster. De val du gör kommer troligen att bero på budgetering frågor och personliga preferenser.

När du har en allmän uppfattning om vad du vill uppnå, kan du börja genom att bläddra i en lokal telefonkatalog. Ring flera arkitekter och diskutera dina planer. Begär att få se sin design eller färdiga byggnader och ta reda på vilken typ av kontakter de har med hållbar byggare och entreprenörer i ditt område.

Du kan också hitta en bra hållbar arkitekt genom att prata med byggare som specialiserat sig på att bygga hållbara och energieffektiva fastigheter. Mer än sannolikt, kommer de att veta namnen på många hållbar arkitekter i området och som passar räkningen. Det ger också dig en bättre chans att finna någon som är omtyckt och respekterad i sitt yrke, eftersom de flesta människor inte kommer att hänvisa dig till någon som har ett dåligt rykte.

Online sökmotorer är också värdefulla resurser att hitta den hållbara arkitekt som är rätt för dig. Du kan inte bara göra lokala sökningar via Internet, men du kan också hitta listor från hela världen. Detta är en enorm fördel att hitta precis rätt person eftersom många hållbar arkitekter arbeta på distans eller resa där de behövs för varje projekt.

När du har ett par arkitekter som har väckt ditt intresse, begära att se exempel på sitt arbete. Det kan handla planritningar, fotografier av byggnader som de har arbetat med, eller ens ett besök i ett annat som de har designat. Mest hållbara arkitekter är mer än glada att visa upp deras arbete med potentiella kunder, och alla som vägrar förmodligen inte är värda anställa.

Diskutera dina mål för projektet med alla arkitekter du vill, och lyssna på vad var och en har att säga. Du kan även be om en sketch från varje möjlighet, så att du kan välja byggnadsutformning som bäst passar är den färdiga produkten du tänka. Det viktigaste att komma ihåg är att du är ansvarig för projektet och har sista ordet i vad som borde göras. Välj en arkitekt som är intresserad av vad du säger, fattar vad du vill åstadkomma, och är bekväm att arbeta med dig som ett team för att göra din vision till verklighet.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.