Hur väljer jag de bästa Broker Online frakt?

Det finns fyra punkter att beakta när vi letar efter en online gods mäklare: platser, personalens kvalifikationer, lyhördhet och kostnad. En frakt mäklare är också känt som ett tullombud. Denna typ av företag är ansvarig för förvaltningen av pappersarbete som krävs för att skicka varor internationellt. Varje land har sina egna skatter, avgifter och regler avseende import och export av varor. Det primära syftet med denna typ av företag är att följa dessa regler och samtidigt minska förseningarna i samband med den internationella sjöfarten.

Ökningen av Internet har verkligen revolutionerat verksamheten frakt mäklare. Med hjälp via dator, en online-frakt mäklare kan ge upp-to-the-minuten-information till kunder, hantera ett brett spektrum av platser från en central byggnad och spåra aktivitet. Tillhandahålla denna typ av tjänst kräver en betydande investering i maskinvara, programvara och personal. Åtagande att stödja denna aspekt av verksamheten skall vara inbyggd i företagets långsiktiga affärsplan, och det är nu accepterad standard för alla potentiella kunder.

Det finns ett stort utbud av online-företag frakt mäklare finns tillgängliga. När du väljer en, tar sig tid att ta reda på hur många kontor den har och var de är placerade. Kontrollera att företaget har personal som arbetar i hamnarna och inloppspunkter där majoriteten av dina sändningar förekommer.

Kolla det finstilta i avtalet för att avgöra hur företaget hanterar transporter till hamnar där den inte har engagerad personal. De allra flesta företag lägga ut för att möta detta behov. Ta dig tid att ta reda på sin tjänst engagemang och som är ansvarig för dessa arrangemang. När problem uppstår, måste du veta exakt vem som ansvarar för mötesservice förväntningar och vad dessa förväntningar.

Fråga varje företag om antalet personal som är licensierade tullen mäklare. Diskutera vilket ansvar dessa viktiga medarbetare, och fråga om vilken typ av utbildning för all personal. Ta reda på om företaget är en aktiv medlem av någon tullombud föreningar eller grupper.

Ingår i reklam och citerar bör vara Service Level Agreement (SLA). Detta dokument ger acceptabel tid mellan förfrågan och svar. Granska lyhördhet kurs och lovade vända tid. Förfrågan om rush eller brådskande sändningar som kräver prioriterade uppmärksamhet och ta reda på vad grundstrukturer. Denna information är mycket viktigt när man väljer en online frakt mäklare, som både kunden och leverantören kommer att använda SLA att utvärdera framgången med avtalet.

Titta på den totala kostnaden för kontraktet. De flesta online frakt mäklare företag har ett fast belopp per paket, baserat på vikt, värde och basråvaror. Utvärdera din nuvarande sjöfarten att fastställa var de största kostnaderna kan sparas. De flesta företag ger också tillgång till egna online-verktyg för att övervaka verksamhet, spåra transporter, och översyn fakturering.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.