Vad är en Nailset?

En nailset är ett handverktyg som används för att försänka spikar i trä klädsel eller andra material där det är nödvändigt för naglar att vara osynlig. En kamrat verktyg för att hammaren, en nailset, också ibland en spik punch eller punsch verktyg, är ett enkelt verktyg består av stål med en konisk axel och smal spets. Med den smala spetsen placerad på huvudet på spiken, är chef för nailset slog med en hammare och sänkor spiken nedan ansiktet på trä utan att skada ytan. Den vanligaste användningen av en nailset är på trä trim och gjutning.

Vid installation av trä, tillåter nailset spikarna som sjunkit inåt från ytan och lämnar ett litet hål som är fyllt med trä spackel, slipat och sedan målade eller färgade. Detta skapar en kontinuerlig, slät yta på trä trim och gör naglarna att försvinna helt och hållet ge trim eller gjutning av ett färdigt utseende. En nailset används också för att samma effekt på installation av trägolv. Eftersom det finns många användningsområden för en nailset flesta snickare toolbelts har en liten smal påse byggdes nära hammaren loop att anpassa verktyget.

Den nailset finns i en liten mängd olika utföranden allt från en enkel avsmalnande bar med handtag i mitten till dem med särskilt utformade huvuden som kan tjäna dubbla syften i trånga utrymmen. Diametern på nailset tips varierar i storlek för att tillgodose olika stora spikar. De är alla noggrant utformade och konstruerade för att ta emot upprepade slag mot huvudet utan att bryta, men att även stå emot upprepade kollisioner med spikar på spetsen.

En nailset kan varierar i pris från mindre än $ 10. 00 till $ 20,00 US-dollar i genomsnitt. Ibland är de säljs i set om två eller tre för att tillgodose den vanligaste storlekar på spik. En nailset kan också byggas till andra verktyg som ofta används runt naglarna, t. ex. en färgskrapa.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.