Vad är en J Bolt?

AJ bulten är en J-formad bult som kan användas i en mängd olika applikationer. Många hårdvara och leverantörer byggnadsbeståndet J bultar, och det är också möjligt att beställa anpassade storlekar direkt från tillverkare av skruvar och fästanordningar produkter. Dessa skruvar kan göras från flera olika metaller, och utsätts för olika behandlingar, beroende på hur och var de kommer att användas. Det kan vara praktiskt att hålla ett par runt huset för olika projekt, i fråga om människor som gör en massa gör-det-själv-arbete.

I en J bult körs trådning längs den plana arm J. Man kan föreställa sig en J bult som halv ett U bult, eftersom det är i huvudsak vad det är. Diametern på bulten kan varieras, vilket typ av gängning, och den vinkel och storlek på kroken vid basen av bulten. Tillverkarna kan också tillgodose specifika önskemål när det gäller större beställningar. Om du vill bifoga något till en J bult, gängade muttrar och brickor kan utnyttjas vid behov.

Ett vanligt användningsområde för J bultar är som cast-in-place ankarbultar. Förankringsbultar används för att förse olika objekt med betong, och J bultar ger en mycket stöd och stabilitet, med den form haka bulten på plats så att det lossnar inte. När J bultar är gjutna på plats, de är in i betong medan det sätter i en önskad plats, med gäng som sticker ut så att saker och ting kan skruvas ner. J bultar kan även införas genom borrade hål i metall och trä, med ögla av skruven skapa en mycket robust krok.

Stål är ett vanligt val av metall för gjutning en J bult, eftersom stål är stark , hållbar och motståndskraftig mot många korrosiva. Det är också möjligt att använda titan och andra metaller för särskilda uppgifter, såsom att säkra mycket tunga föremål. Olika behandlingar kan användas för att göra den bult som är resistenta mot vissa korrosiva ämnen så att den kan användas i miljöer där dessa korrosiva är närvarande. Ett motstånd mot syror, till exempel, kan vara mycket användbart vid en kemisk fabrik.

Dessa specialitet bultar kan ofta köpas i silor på järnaffärer, med människor väljer så många som de behöver från ett öppet magasin. De kan också beställas i stora partier för byggprojekt. Priset för enskilda bultar brukar vara billigast i partier och beställning i massor är också ofta det enda sättet att få specialiserade J bultar med funktioner anpassade till ett specifikt jobb.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.