Vad är en Ball Mill?

en kul kvarn är en malning enhet som används för att vända material till fint pulver. Ball kvarnarna är cylindrisk till sin form och ofta kvarnen val när det gäller att mosa färger, malm, keramiska material, och vissa hårda kemikalier. Genom att vrida på en vågrät axel, en kul kvarn effektivt kan omvandla ett hårt material i ett löst puder.

Utöver det material som är tänkt att vara marken, bollen kvarnar också innehålla en slipmaterial. Keramiska kulor, rostfritt bollar stål och bitar flinta används ofta som slipmaterial. När denna fråga mal mot en annan fråga, är resultatet en krossade pulver som sedan kan användas för andra tillämpningar.

En industriell kul kvarn har förmågan att arbeta kontinuerligt. Dessa bollen bruken ofta av en maskin som matar material genom ena änden av fabriken och ut i andra änden. Mindre fabriker kan bara fungera med hjälp av en cylindrisk behållare som innehåller en tät mössa. Dessa fabriker är en del av en remskiva som använder remmar och remskivor för att arbeta mindre boll kvarnar.

Begreppet berget dricksglas, en enhet som polerar vanliga stenar, bygger på denna typ av kvarn. Dessutom är bollen kvarnar används ofta i pyroteknik för att skapa svartkrut, även om vissa pyrotekniska produkter inte kan produceras med hjälp av en boll kvarn. Eftersom en del material kommer att explodera vid nedslaget, kan material av denna karaktär inte placeras inuti en aktiv kul kvarn. Dessa kvarnar är särskilt användbara under någon Mekanisk legering utveckling, eftersom slipning av hårda material inuti en kul kvarn är relativt enkel.

Rostfria stålkulor ofta slipmaterial val när det kommer till bollen kvarnar. Steel har förmågan att pulverisera nästan alla material, även stål inte kan användas tillsammans med lättantändliga material och känsligt material. Vissa råvaror skulle skadas av stål, vilket är anledningen flinta och keramik bollar används ofta för att krossa känsliga råvaror.

Nyligen var Planetary Ball Mill uppfanns för att minska storleken på vissa prov material. Dessa stora bollen kvarnar används oftast i en laboratoriemiljö. Före uppfinningen av bollen kvarnar, hade tillverkarna en svår tid att skapa pulver från känsliga och brandfarliga ämnen. Idag är denna typ av omvandling lättare att göra tack vare uppfinningen av kul kvarn. Användbara men bör dessa kvarnar inte användas utan övervakning av en utbildad professionell, eftersom vissa material, som tidigare nämnts, inte får blandas inuti bollen kvarnar.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.