Vad är buntband?

buntband är plast fästanordningar som har ett brett användningsområde, från ledningar till brottsbekämpning. Många järnhandeln säljer buntband, som också kan märkas som råtta eller buntband, och de kan vara ett mycket användbart verktyg att ha till hands. Den grundläggande utformningen av en zip slips är ganska okomplicerad, men de kommer i olika storlekar och färger för olika tillämpningar.

En grundläggande zip slips är helt enkelt en liten remsa av plast med en tandrad. I ena änden har plast varit formas till en punkt, och i andra änden, ett litet torg fall har en läpp som är avsedd att fånga tänderna. För att använda en zip slips, den spetsiga änden är gängad in i huset och sedan drog, när de släpps, håller läppen dragkedjan slips på plats. Designen är inställd så att det är mycket lätt att fästa, men oftast svårt att släppa, även om några buntband har särskilda flikar som kan hållas ner för att frigöra tänderna.

Den ursprungliga zip tie kom ut 1958 och mönstret har inte förändrats mycket sedan dess. Banden var ursprungligen utformade för att organisera elektriska ledningar, eftersom de är idealiska för kombinationserbjudanden kablar och andra kluster av trådar. Mångfärgad buntband kan även användas för att skapa färgkodade kablar, som kan vara mycket användbara. När buntband slå till marknaden kom folk upp med massor av andra användningsområden för dem.

Utformningen av en zip-tie tillåter människor att enkelt och snabbt fästa saker till en hög grad av täthet. Som en följd av detta buntband används i förpackningen, trädgårdsskötsel och till och med bilreparationer. När kända användningen av buntband är som plast handfängsel, brottsbekämpning kan snabbt handboja en grupp med buntband. Brottsbekämpande buntband bära fördelen att engångsbruk, vilket eliminerar risken för överföring av sjukdomar, men de kan också skära av en misstänkt cirkulation om de är för hårt, vilket är en allvarlig fara.

Släppa en zip slips, en kniv eller sax behövs. Ett verktyg som fungerar väldigt bra för att ta bort små buntband är spik hårklippningsmaskiner, de är oftast den perfekta bredden och greppa zip slips och såga igenom den utan att riskera skador på föremål som dragkedjan slips håller. Du kan också köpa lossas buntband, även om de tenderar att vara dyrare än de konventionella stil.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.