Vad är Turfcrete?

Turfcrete är ett vägvinnande som använder en kombination av betong och någon typ av torv. Den torv som används i en turfcrete konstruktion kan innehålla en konstgräs, såsom Astroturf. Turfcrete används ofta när det finns en önskan att skapa ett utseende som är mindre strukturerad och hård som att använda betong eller annat banar material ensam.

anses vara en form av ett öppet nät utläggare, kombinerar turfcrete några av de bästa egenskaperna hos både konkreta asfaltläggare och marksten torv. Den resulterande kombinationen hjälper till att skapa en slitstark yta för parkeringsplatser och garageuppfarter och samtidigt lägga till lite extra visuellt intresse för den färdiga produkten. Tillsammans med att vara ett trevligt alternativ till att bara betong, kan turfcrete också användas i stället för tegel trottoar eller till och med asfalt.

Den vanliga konfiguration för en turfcrete design är ett rutmönster som innebär konkreta asfaltläggare som sitter något. Mellan asfaltläggare är torv in i utrymmena. Slutresultatet är ett mönster som är något som liknar ett rutnät och ger ett mjukare utseende än mer traditionella trottoaren mönster. På grund av den förbättrade visuella intresse, är turfcrete ofta ett bra val för vandringsleder genom trädgårdar eller för att skapa en stig från framsidan till baksidan som har definierats men utan några hårda linjer.

Installera turfcrete är inte så annorlunda från att hälla en konkret uppfart eller stig. I allmänhet är de konkreta asfaltläggare sätta på plats först. Detta bidrar till att fastställa de allmänna dimensionerna av området som täcks. När det är dags att sätta in torv i den övergripande nätet design, kan husägare väljer att åka med verkliga gräs eller förlita sig på en konstgräs för att slutföra konstruktionen. En uppenbar fördel med att använda konstgräs är att det aldrig finns ett behov av att trimma grässtrån som ingår i kombinationen design.

Även om det är möjligt för en husägare att installera turfcrete är processen vanligtvis hanteras med större precision av en professionell. Kostnaden för en professionell installation av turfcrete är vanligtvis inte mer än att installera uppfart eller trädgårdsgång gjorda av tegel eller betong. Medan den aktuella installationen kan ta lite längre tid, är utseendet på den färdiga produkten ofta väl värt den extra tiden. Landscapers kan oftast göra en uppskattning av vilken typ av förberedande arbete krävs för att installera turfcrete, samt hur mycket den aktuella installationen kommer att kosta.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.