Vad är IPS?

IPS, eller integrerade system makt, är helt enkelt en metod för att säkerställa att nätaggregatet behövs för att hålla en verksamhet fungerar i händelse av ett problem med den primära energikällan. Med så många av våra hem och arbetsmiljöer som är beroende av en jämn leverans av kraft, är det inte konstigt att begreppet IPS har gått från att vara en bra idé att en väsentlig. Här är lite bakgrund om begreppet IPS och hur många företag väljer att genomföra sina backup förfaranden strömförsörjning dessa dagar.

IPS planer och rutiner är ingenting nytt. Så långt tillbaka som på 1940-talet, tillverkning åberopas backup kraftverk som kan drivas med gasgeneratorer i händelse av en massiv strömavbrott. Sjukhusen har också manövreras med en fullfjädrad återställning program som skulle säkerställa makt att alla vitala funktioner, såsom syre för patienterna och tillräckligt med ström för att hålla operationssalar som går i en kris.

Vad är annorlunda i dag är att IPS strategier har blivit mer sofistikerade som har tekniken förbättrats och efterfrågan på mer tillförlitlig IPS alternativ har blivit nödvändig. När en gång ett gasgeneratorer skulle behövas för att driva ett litet kraftverk kan många organisationer relä nu på kompakta batteribackup som en del av IPS upptrappning förfaranden.

I telefoni, allt från byta stationer för att överbrygga center kommer att utnyttja den senaste tekniken batteribackup som kan pågå i över tolv timmar innan han förlorade makten. Många IPS planer fortfarande kommer att innehålla generator backup också, vanligtvis som ett tredje alternativ om det visar sig att batteribackup är på väg att misslyckas. Oftare, företag börjar ta solpaneler och batteri lagring som en del av den totala IPS direktiven för organisationen.

I år tidigare, utgjorde IPS planer har inte utvecklas för många företag, särskilt de som inte är beroende av elektronisk utrustning för att göra affärer. Men nästan alla företag använder datorer och en mängd olika enheter som kräver en stadig kraftkälla för att fungera. Organisationer som en gång skulle kunna fortsätta att fungera inför ett strömavbrott, som banker, matbutiker, och ett antal butiker, måste ha någon form av kraftkälla för att kunna fortsätta sin verksamhet.

förlust av värdefulla data som ett resultat av en fullständig avstängning inför ett strömavbrott kan vara förödande för alla företag. Förbereda ett fungerande IPS plan, inklusive en upptrappning förfarande för genomförande av säkerhetskopiering kraftkällor, säkerställer att även i ansiktet av ett kortsiktigt problem med en nod i det nationella elnätet, kommer livet gå vidare som vanligt.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.