Vad är skålla Guard?

En skålla vakt är en anordning som används för att förhindra att vatten från badkaret eller diskhon blir för varmt. Detta är viktigt eftersom vatten som blir för varm kan orsaka svåra brännskador eller skållning. Även en husägare bör se till att ställa in varmvattenberedaren till en temperatur som förhindrar skållning, en skålla vakt ger ytterligare en barriär.

En skålla vakt installeras normalt i hem med små barn eller hem för äldre. Nya föräldrar bör inte tveka att installera en skålla vakt, eftersom varmvatten brinner utgör cirka 20% av alla rapporterade brännskador i USA. Dessutom finns cirka 2. 000 barn som behandlats för sådana brännskador i USA varje år. Skållning kan också leda till andra skador, som faller, chock, brutna ben och hjärtattacker. Dessa biverkningar är särskilt problematiskt för äldre.

skålla skydd bör installeras för både badrum och diskbänk, de två områden där skållning olyckor oftast. I de flesta fall kan en skålla ha förhindrats haft en skålla vakt installerats. Av denna anledning, de flesta stater kräver numera någon form av anti-skålla produkten skall kunna användas eller genomföras i hemmen. En skålla vakt kan lätt installeras i en diskho eller i en dusch eller badkar. Dessutom kostar en skålla vakt väldigt lite pengar, typiskt mindre än 100 dollar (USD).

Det finns ett par olika skålla vakt design tillgänglig för husägare. En typ av skålla vakten installeras direkt i det varma vattnet linjen och behöver också en Kallvattenledning. Detta skålla vakt kan installeras i varmvattenberedaren, även om det också krävs installation av en gunga backventil för att förhindra att det varma vattnet kommer in i kallt vatten.

En annan typ av skålla vakt verk genom att upprätthålla en konstant vattentemperatur. På detta sätt kombinerar det både varmt vatten och kallt vatten för att hålla skållning varmt vatten från att nå diskbänk eller dusch. Det kan normalt anpassas till några olika grad inställningar för att möta önskemål från husägare. Denna typ av skålla vakt begränsar även varmvatten flödet när det kalla vattnet har stängts av.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.