Vad är pall Papperskorgar?

pall lådor är soptunnor görs med en pall storlek fotavtryck, så att de är lätta att transportera och organisera i stor skala. Ett antal företag producerar pall papperskorgar i olika specifikationer och använder olika material, för ändamål allt från att transportera fram till att stabilisera små lådor för transport. Förutom att användas för transport och lagring, pall papperskorgar har också vissa användningsområden runt huset och trädgården. Människor som söker pall papperskorgar kan kolla med rederier och sjöfarten leverantörer att utforska deras möjligheter.

En grundläggande sjöfart pall är en platt plattform som har utformats för att en standardiserad storlek så att det är lätt att hantera och lasta. Pallar är speciellt utformade för att passa på gaffeltruckar och annan utrustning som kan användas för att flytta och lyfta, och de används för att fartyget objekt över hela världen. Ibland är dock en platt plattform inte lämpar sig för en sjöfart ansökan, i vilket fall en pall bin kan användas istället.

pall soptunnor börjar med ett platt plattform som en reguljär pall, lägga till väggar och ibland ett lock också. Plattformen för bin innehåller samma design som en vanlig lastpall så att pallen bin lätt kan lyftas med rörlig utrustning och bin är också konstruerad för att staplas med andra fack. Pallen får göras från plast, metall eller trä, och kan vara fylld för att skydda innehållet, eller perforerade så att innehållet lätt kan ses. Pall soptunnor brukar också ha ett utrymme för en adressetikett med en beskrivning av innehållet, och vissa kan vara RFID aktiveras så att de kan spåras lättare.

Standardiserade storlekar finns, tillsammans med stapling väggar som kan låsas samman för att skapa en pall behållare av någon djup. Många pall lådor är också hopfällbar, så att de kan förvaras platt när den inte används för att ta mindre plats. Hopfällbara lådor är också lättare att återanvända, vilket minskar avfallet och driftskostnader.

Förutom att används för transport, pall lådor är även bra för lagring. Lager kan lagra objekt i pall soptunnor för att ge inneslutning och enkel tillgång, och de kan också användas för hem och verkstad lagring. En kreativ användning av lastpallen bin är i trädgården, där pallen fack kan vara idealiska för kompostering eftersom de ger inneslutning och luftning på samma gång. Trädgårdsmästare kan ibland få användas lådor planeras för destruktion eller omhändertagande gratis.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.