Vad är ett Bull Float?

En slodan är ett konkret avslutande verktyg som slätar färska betongytor. Den har ett långt skaft som bifogas en platt trä, aluminium eller magnesium stycke kallat ett flöte. En slodan används efter cement har tryckts ned eller packats. Bull flyter anses vara en grundläggande och viktiga konkreta avslutande verktyg.

handtaget till en slodan kan mäta allt från 4 fot (1,2 m) till 16 fot (4,9 m) lång. Handtag kan vara en gängad eller en kick i typ. Flottören innehåller en bifogad fil som accepterar en av handtaget stilar. En universell adapter som passar antingen en kick eller gängade handtag kan köpas i många butiker verktyg utbudet. En hållare på slodan gör att vinkeln måste anpassas till olika lägen så att den flyter kan nå betongytan vid den specifika vinkeln som behövs för varje jobb.

Flottören finns i många olika längder, men bredden är vanligtvis 8 inches (20,3 cm). Ändarna av float kan vara runda eller rektangulära i formen. En tjur Flottören skall lätta så att användaren inte blir alltför trött.

Bull flytande görs innan betongytan blir alltför fuktig. En slodan jämnar ut betongytan och gör det nivå. Men tjur flytande inte bara flackar och jämnar det också pressar ner någon större aggregat så att resultatet är en mer solid betong. Aggregat är de ingredienser som används vid tillverkning av betong. Dessa kan innefatta grus, sand och sten.

Med hjälp av en tjur flyta ordentligt krävs stark organisationsförmåga sedan tjur flytande måste göras medan betongen fortfarande är genomförbara, eller plast, snarare än vad som för mycket. Vinkeln och det tryck som används på ett slodan är också viktigt. Du kan inte trycka det eller cement arbete som redan utförts kan bli förstörd. Vanligtvis finns flera pass med en slodan för att säkerställa att ytan är så smidig och så platt som det kan vara. Detta tar tid och tålamod som en annan utjämning med slodan kan behöva göras efter konkreta når en annan fas i härdningsprocessen.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.