Vad är en stam-Wall?

Stamceller väggar är bärande konstruktioner som används som ett medel för att ansluta till grund för en byggnad med vertikala väggar konstrueras på grund. Muren är ofta konstruerade med hjälp av betong och stål, och arbetar med den grundläggande platta för att skapa en solid grund för byggnaden. Tillsammans med upprättande av grundforskning integritet för byggnad, stöd stammen väggen också för att minimera skador på material som används för att skapa lodräta väggar.

När du skapar ett hus foundation med en platta, är stammen muren anslöt sig direkt till plattan. Vanligtvis sker med aska block som är förstärkta med användning av ståldetaljer och betong. I utseende, sitter stammen väggen på toppen av stålämnen och effektivt ger byggare med något att fästa väggar av strukturen på plattan.

Även om plattan kan på marknivå eller till och med infällda något i den omgivande marken, stjälken väggen stiger över omgivande marknivå. Tillsammans med gör det lättare att fästa vertikala väggar av stålämnen, ger väggen en upphöjd plattform för väggarna. Detta kan vara viktiga, särskilt om de material som används för att skapa de vertikala väggarna är föremål för försämring av exponering för marken fukt och insekter som termiter. Genom att lyfta väggar struktur något över marknivå, skador av detta slag är mindre sannolikt.

Närvaron av en stjälk vägg är gemensamt för att bygga många olika typer av byggnader idag. Förutom bostäder, offentliga byggnader som byggs idag ofta med en stam vägg som ett sätt att förankra väggkonstruktion till stiftelsen. Fabriker är också konstruerat med hjälp av en stam vägg för extra skydd och stabilitet.

Inte varje byggnadskonstruktion använder en stam mur av denna typ. Strukturer som tas upp från marken med hjälp av sättsteg eller inte kan finna användning av denna enhet är nödvändigt, eftersom det inte finns någon grund platta som används i den övergripande utformningen. Men det håller på att bygga konstruktioner som använder sig av en trä stiftelse tillsammans med en trä stam vägg utstick. Även om inte serverar alla samma ändamål som de betongvägg version, en stam mur av detta slag innebär fortfarande ge ytterligare stöd till den struktur som uppförts på en upphöjd grund.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.