Vad är en spik Avdragare?

en spik avdragare är ett praktiskt och tidsbesparande anordning som används för att extrahera spikar som är böjda, driven på fel ställe, eller behöver dras ut ur en träbit av andra skäl. När en spik är hamras in en träbit, är det omöjligt att dra ut för hand. Nageln avdragare löser detta problem. Ena änden ligger inklämd under huvudet i spiken medan användaren gäller trycket till den andra änden. Efter tillräckligt tryck tillämpas, spiken tvingas ut ur trä och en ny spik kan hamras in om det behövs.

Olika typer finns tillgängliga. Den enklaste typen är baren spiken avdragare. Normalt liknar en liten kofot, är ena änden av baren formad som ett V och lätt vinklade för att bända spiken ut med liten skada på skogen. Vissa typer är utformade för att skära av kanten på nageln så resterande del kommer att vara även med trä i stället för att dra ut spiken helt.

gjutning baren är en särskild typ som skapats för att arbeta med gjutning, ett känsligt material som repor lätt. Detta bar kan bända naglar ut med liten skada på formen. De förstöra bar, också känd som en krusning bar, är en annan typ av bar spik avdragare avsedd för tyngre projekt som kräver mer kraft för att ta bort spiken. Andra bar spik avdragare är gjorda i olika längder och för olika material, men den grundläggande idén bakom hur de fungerar är densamma.

Pneumatiska spiken avdragare är den andra typen finns. Ovanligare och dyrare, använder pneumatiska spiken kläpp lufttryck för att extrahera spiken. Denna typ innebär mindre arbete för användaren, och påstår sig arbeta snabbare än det traditionella man-powered spik avdragare. Den pneumatiska spik avdragare gräver i skogen och klämmor runt nageln innan du använder tryckluft för att dra ut det ur skogen.

När man väljer rätt spik avdragare för ett projekt, undersöka hur känsligt materialet är och vilken typ av spik har använts. En byggnadsarbetare kan tänka sig att hålla en grundläggande förstör bar på sidan för allmänt bruk och ett urval av avdragare bar spik att vissa spik eller träslag i hennes verktygslåda i fall de behövs. Hon kan överväga att investera i en pneumatisk version om behovet av att dra naglarna är vanligt förekommande på jobbet.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.