Vad är en pall Lift?

En pall hiss är en enhet som är konstruerad för att lyfta och manövrera lastpallar av olika vikt och storlek. Pall hissar kan utformas som bilagor till kranar, truckar, och andra typer av tung utrustning, och de kan också vara fristående objekt. Många företag som tillverkar utrustning för arbete inom sjöfarten och magasinering ansökningar sälja pall hissar i många olika konfigurationer. De kan också köpas användas från utrustning som används detaljister, hyrs eller i situationer där ett företag inte känner sig beredda att investera i kostnaden för en pall lyft.

En typisk pall hiss finns ett par gafflar som är avsedda att gå under pallen, med en bar för att stabilisera pallen när den lyfts. Vissa pall hissar har gafflar monterade hydrauliken, som kan användas för att höja och sänka pall, och i andra fall får hissen fastställas, med rörlighet som åstadkoms med en taklyft eller traktor.

pall hissar kan användas för att lasta och lossa pallar från lastbilar, tåg och fartyg. De kan också användas för att organisera pallar i ett lager, från lossning pallar från en senare transport till omdisponering pallar att göra material lättare att hitta. Pall hissar används också för att flytta material kring ett lager. En del företag gör produkter som kan lyfta flera pallar samtidigt, för lager som rör sig stora mängder material.

pallhantering kan vara en komplicerad process, som pallar är tunga och de kan innehålla mycket värdefulla saker. Innan du använder en pall hiss är det oftast nödvändigt att få utbildning i att arbeta med pallar och tung utrustning, att lära sig att hantera utrustningen och hur man kan se upp för farliga tecken såsom ett ojämnt lastad pall eller en pall som kanske inte som en Resultatet av utmattningssprickor eller ovarsam hantering. Använda tung utrustning kan också vara osäkra när det sker ett otillbörligt sätt, vilket gör säkerhetsutbildning en viktig verksamhet i anläggningar där pall hissar och andra typer av utrustning används.

När du beställer en pall lyft, är det viktigt att tänka på hur enheten kommer att användas. I anläggningar med smala gångar, till exempel, kan det vara en god idé att söka upp en enhet med en smal profil som kommer att manövreras i gångarna. I en anläggning som redan har taklyftar eller annan typ av tung utrustning, kanske folk vill överväga att köpa en bifogad fil pall lyft som arbetar med denna utrustning, snarare än att köpa en fristående pall lyft.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.