Vad är en karta?

en karta är en teckning som visar en berörd part vad planerna för utveckling av mark. Den fungerar i princip samma syfte som golvet plan för ett hus, men det är för hela fastigheten. Dessutom ringer företagets karta behöver inte inkludera planritningar av alla byggnader. Detta anses ofta vara en av de viktigaste komponenterna i att få ett byggprojekt godkänts. Många länder kommer att kräva en karta innan ens gå vidare i processen med att godkänna ett projekt, särskilt ett kommersiellt projekt.

I de flesta fall är webbdesign hanteras av en professionell arkitekt, som arbetar under ledning av ägaren av projektet. Detta är den person som kommer sannolikt att ansvaret för att utarbeta en plan för webbplats. I de flesta fall är det bäst att få handlingen dragen av en professionell, eftersom den måste vara att skala, och så korrekt som möjligt. Eventuella ändringar kan behöva gå till en styrelse, till exempel en karta över styrelse som inrättats av en stad, för godkännande.

Det finns många saker sajt planer kommer att ha gemensamt. För det första bör det finnas någon form av riktad läggning, troligen en kompass, eller åtminstone en nord-pil. Dessutom kommer det att variera allt efter plats och storlek för varje byggnad som skall byggas, eller som för närvarande finns, samt parkering och även landskapet design. En landskapsarkitekt kan uppmanas att bidra till att utveckla en adekvat landskap plan och lägga till de funktioner på webbplatsen planen. Mätningar ska också ingå.

De material som används kommer också att återspeglas i en karta. Till exempel, om en parkeringsplats och trottoarer är att asfalterade skillnaden mellan betong eller asfalt är mycket viktigt och kan göra skillnad för en översyn ombord. Utan att notera detta på planen är det sannolikt godkännande kommer att försenas, eller tom förnekas, så länge informationen finns med. De material som används kan ändra utseendet och funktionaliteten av området betydligt, varför det är så viktigt att ange dem.

För dem som är intresserade av att dela sin plan för utveckling med allmänheten kan de besluta att lägga färg till platsen planen. Även om detta är normalt inte nödvändigt, kan det hjälpa lägga till allmänintresset över projektet genom att visa vilka färger som föreställde för det omgivande landskapet och banade områden. En tjänsteman företagets karta kan inte godtas av en styrelse om färg ingår dock. Det är alltid bäst att kontrollera med de lokala styrande organ, vanligtvis en stad eller län, innan du lägger till en färg för att den officiella planen.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.