Vad är en Pulverizer?

Pulverizer maskiner används för att krossa material i små skärvor eller granulat. Pulverizer maskiner kan krossa alla typer av poster, inklusive glas, aluminium, betong, plast, kol, rock, harts, däck, och medicinskt avfall. Pulverizer maskiner finns i ett antal olika former. Hammer fabriker, kvarnar ring, dubbel krossar rulle, granulatorer, svin trä, slagkrossar och flismaskiner är alla former av Pulverizer maskiner.

En hammarsmedjan Pulverizer kan användas för att krossa mineraler, glas, kemikalier, cement, metaller och papper. Denna typ av Pulverizer innehåller en djup bin med en stor hydraulisk stål kolv på toppen av maskinen. Stålet kolven sjunker med otrolig kraft, rasera allt innehåll placeras under i soptunnan. En form av hammarsmedjan Pulverizer används ofta för att krossa bilar.

En Pulverizer ring bruket kan bidra till att minska aluminium, mineraler, kol och återvinningsbart. Den har en stor, stål rullande blad som kotletter och grinds någon post placeras i rullen. När objekt har grunden, droppa de in i små hål under den rullande blad.

En dubbel rulle kross Pulverizer minskar många stenar och mineraler. Denna typ av Pulverizer innehåller en bin i mitten av maskinen, som ligger mellan två stora rullar. Rullarna slipa objekt som matas in i fack. Eftersom posterna är grunden i bitar, de trängs ut från maskinen.

En Granulator Pulverizer tar hand om tråd, plast och gummi. Precis som i en dokumentförstörare Pulverizer använder en Granulator tusentals jämnt fördelade blad till fint finhacka material placeras i maskinen. När materialet mals kan det smältas ner och omvandlas till nya produkter.

En Pulverizer trä Gult mal ner trä och bark. Genom att använda snabb blad, en trä Gult slipar trä i små marker. Veden kan sedan användas för marktäckning brännas, eller spalta upp och omvandlas till papper.

En provkropp Pulverizer kan användas för att bryta ner betong, gips, asfalt och aluminium. Använda en tungmetall nedrullningsbara arm, ett provkroppen Pulverizer upprepade gånger krossar materialet inuti och frakturer föremål på svagheter. Till slut tar det krossade materialet på ett kvadratiskt utseende, och kan formas till lätta att ta bort kub block av avfall. En provkroppen Pulverizer används allmänt på våta material beror på maskinens förmåga att hantera fukt.

En dokumentförstörare Pulverizer tar hand om metall, däck, plast, medicinskt avfall och papper. En fragmenteringsavfall Pulverizer använder jämnt fördelade blad för att skära materialet strimlat. Vissa fragmenteringsavfall pulveriserare innehåller både vertikalt och horisontellt placerade blad, som lämnar det bearbetade materialet ser ungefär som en form av konfetti.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.