Vad är en Pelletizer?

En pelletizer är utformad för att krossa sten och kol till pellets så det kan användas för andra tillämpningar. Den ursprungliga pelletizer utvecklades som ett hydraulsystem och är mer än 30 år gamla. Den moderna pelletizer driver bort el, och det faktum att vissa av de ursprungliga mönster används fortfarande i dag är fantastiskt att många ingenjörer.

Dagens pelletizer använder en elektrisk motor för att driva två motorer, vilket foder den rullar och rotorn. Samma system används över hela världen. Det moderna system använder en design vattenrutschbana, som skär ner på hur ofta operatörerna måste hantera heta delar av materialet i systemet. Faktum är att de nyare vattenrutschbana pelletizer konstruktioner bort de strandning processen. Istället startar systemet automatiskt alla trådar som stannar under normal drift.

pelletizer har också installerat vattenstrålar, som ligger ovanför rutschbana. Detta möjliggör en maximal kylning av det material som bearbetas. Sedan går materialet genom ett tråg där överflödigt vatten dräneras och rullar foder av pelletizer flytta materialet till skärområdet.

I slutet av processen, resulterande pellets släpps tillbaka i kylvatten för transport till en centrifugal vattenavskiljare som tar bort fukt. Denna del av processen kan jämföras med att sätta in materialet i centrifugeringen av en bricka för att spinna ut fukt. Det finns även en torr-cut system som kan ta bort vatten innan de trådar in i styckning kammaren. Detta system är bra för material som används med glas fyllda med harts.

En av de mest populära pelletizer mönster är under vattnet design. Detta system används i många tillämpningar, inklusive vattnet bärgning. Under vattnet pelletizer systemet har en ansökan modifierade, lågt polymer design tryckfall. Dessutom har det kaklat eller fast i ansiktet plåtar. Under vattnet pelletizer enheter kommer utrustade med ett flytande däck för enkel användning och fästs med en vattenbehållaren.

Enligt byrån standarder, design flesta pelletizer kommer med en enkel start och inget behov att hantera delar. Det finns inga timing problem med flödet, och den varma dö ansikte styckning inte är sårbar för att smälta flöde avbrott, vilket sparar tid och även adresser säkerhetsskäl.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.