Vad är en Junkyard?

En skroten, också känd som en bil förstöra varvet, bärgning gården, eller brytare gård är varje plats där havererade uppgick eller avvecklas fordon tas. Även om det finns soptippar för motorcyklar, båtar och små flygplan, de flesta soptippar är för bilar och lastbilar. Soptippar tenderar att driva verksamhet på lokal nivå och destination för fordon som bogseras bort från krasch områden eller att inte längre visas.

En skroten kan köpa havererade fordon från ägare, försäkringsbolag eller från städer som tvingas dra övergivna fordon. De flesta soptippar har egna plundrare eller bärgningsfordon, men många avtal med lokala bogsering företag också. Som fordon kommer in, operatörer inventering märke, år, och modell av fordonet och notera allmänna skick kroppen och mekaniska delar.

Junkyard aktörer avveckla de fordon som de förvärvar och bärgning alla användbara delar som kan säljas för att användas i liknande märke och modell fordon i skick. Den oanvändbara metalldelar skrotas och säljs till företag metallåtervinning. Vanligtvis soptippar bärgning av hög efterfrågan, lätt bort delar som dörrar, vindskydd, lätta höljen, generatorer, halsdukar, kan sidospeglar, etc. , men ibland ett skrotupplag bort en hel motor eller överföring att sälja till en kund.

Förutom att personer som söker kraftigt rabatterade bildelar för att reparera eller återuppbygga sin egen arbetsgrupp fordon, bil reparation är också skroten kunder. I vissa bärgning eller soptippar, delar tas bort, inventeras och lagras i ett lager, men andra kräver kunden att komma på plats och ta bort delar själva. En skroten kan erbjuda sidotjänster också, såsom installation av delar som används, men de flesta bara sälja dem.

Många soptippar har datoriserat lager, vilket möjliggör en sökbar databas som ska skapas. Flera rädda varven har gjort sina register tillgängliga via online-sökningar, medan andra kan snabbt initiera en sökning i sina register med ett telefonsamtal. I telefonkataloger, kan soptippar att visas under bil förstörde varv eller varv bärgning .


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.