Vad är en Handyman?

En TUSENKONSTNÄR är någon som kan utföra ett brett sortiment av små uppgifter och småjobb. Hantverkare finns i samhällen över hela världen och erbjuder billiga tjänster från trädgårdsarbete till hem reparera till sina kunder. Det är oftast lätt att hitta en TUSENKONSTNÄR, många annonserar i telefonböcker och med flygblad på stan, och det är också möjligt att följa en ner genom mun till mun rekommendationer. Vissa människor blir mycket fästa vid sina hantverkare, eftersom ett gott en kan vara svårt att hitta.

licenskrav för hantverkare varierar. I vissa områden kan du arbeta på VVS-, gas-och elsystem utan licens i dessa branscher, som felaktigt utfört arbete kan vara farlig. I andra regioner, kan en TUSENKONSTNÄR utföra många grundläggande reparationer av dessa system utan tillstånd, eller under överinseende av en licensierad entreprenör. Vissa hantverkare fortsätta licensieringen att göra sig mer lockande för potentiella kunder, och eftersom det är lättare att få borgen eller försäkring med en licens, många kunder uppskattar den extra säkerhet som försäkring att skydda dem mot stöld och skador som orsakas av en TUSENKONSTNÄR.

De uppgifter som en TUSENKONSTNÄR kan utföra variera. De flesta är kapabla att utföra små och medelstora bygg-projekt som sträcker sig från att reparera skadade golv till omdaning ett rum. Många kan arbeta i trädgården, måla ett hus, och felsöka VVS och elektriska system, även om de i slutändan måste hänvisa kunder till en professionell att fixa ett stort problem. Vissa hantverkare erbjuder även housesitting tjänster till människor som vill skickliga vårdare att vaka över sina hem.

Många hantverkare betalt per timme, och de vanligtvis så snabbt som de kan. Vissa ta ut extraavgifter för akut eller arbetstillfällen rusa. En TUSENKONSTNÄR kan mycket användbart för att han eller hon kan utföra ett stort antal reparationer uppgifter på ett besök, så att husägare att kalla en person istället för flera att ta itu med små problem som utvecklar runt huset. Många hantverkare stolthet sig också på att komma med innovativa, billiga lösningar på problem hålla nere sina kostnader.

Kvaliteten på reparationer som utförs av en TUSENKONSTNÄR kan variera kraftigt. Det är en bra idé att be vänner och grannar för rekommendationer när de letar efter en reparatör, eftersom de kan ha erfarenhet av flera personer på marknaden, vilket gör att de kan rekommendera en viss person. När du inte hittar en handyperson kanske du vill fråga om hans eller hennes kvalifikationer, och om handyperson har ett förhållande med en licensierad rörmokare, entreprenör, eller elektriker i händelse av att du behöver en behörig att avsluta ett jobb.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.