Vad är en Grain Bin?

ibland som ett korn hiss bin, ett korn bin är en del av ett korn hiss struktur. Mycket ofta är säden hiss, innehållande säden bin, kommer också att omfatta sädessilos och /eller tankar säd, också. Således korn soptunnor, korn silor, och säd tankar är åtskillnad gäller för metoder för lagring i säden hiss struktur. Säden hiss strukturen innehåller faktiskt en hink hiss som används för att dra säden upp till toppen av struktur, där det dumpas i soptunnor, silor eller tankar.

I vissa fall är ett foder silo misstas för en säd bin, och vice versa. Det är dock ett foder silo oftare en konstruktion som används för jordbruk lagring, lagring av ko foder. Den typiska torn silo som ofta kan ses bredvid ett mejeri lada vanligtvis innehåller "ensilage", vilket är jäst foder till mjölkkor. Detta foder är nödvändigt som foder till mjölkkor så att de kan fortsätta producera mjölk under vintermånaderna, vanligtvis deras icke-producerande månader.

Sedan mitten av 1800-talet, har silor använts oftare för att lagra spannmål, men i många fall är de fortfarande kallas korn hissar. Detta beror på att de ofta kopplas ihop för att likna en gemensam struktur. Dessutom grupperade-tillsammans sädessilos vanligtvis laddas av en enda hink hiss.

Även om det finns flera metoder används för att tömma säden från ett korn bin, tank eller silo, är gravitation den metod som föredras. Det är dock oftast bara en del i processen, vanligen utökat med transportörer, sveperskruvar, och andra mekaniska lossning enheter. Ett korn bin i allmänhet lossas av en allvarlig foder system att börja med. Dörrarna öppnas på botten av bin och bin huvudsak tömmer sig direkt i transportfordonet eller på ett transportband. Det transportsystem feeds sedan säden i bulkfartyg.

Grain som finns kvar i lägenheten botten av bin sveps med lossning dörrarna med ett svep skruv. En sopa skruv roterar en halv diametern på bin, runt botten av bin sopa överbliven spannmål till lossning dörrar. Således är lite av spannmål kvar i botten av bin.

Grain tankar lossas lite annorlunda än soptunnor och silor. Grain tankar är ofta koniska längst ner. Därför är det spannmål lossas strikt med självtryck foder. En sädessilo, som ett korn bin, oftast kräver användning av mekanisk utrustning för lossning och transportband som ska tömmas.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.