Vad är en Drip ficklampa?

dropp ficklampa är en anordning som används för att ställa bränder i syfte att genomföra kontrollerade brännskador eller upprättandet brandgator samtidigt bekämpa bränder. Dessa enheter används av professionella brandmän och av människor som skogsfolk som har fått utbildning i hur man använder ett dropp fackla ordentligt. Dropp ficklampa kan vara mycket farligt i händerna på en användare som inte har fått lämplig utbildning, och försäljning av dessa produkter begränsas i vissa områden av den anledningen.

dropp fackla består av en reservoar av bränsle bifogas ett munstycke. Bränsle är droppade ut ur munstycket och tidigare en tändare, så brinnande droppar bränsle i kontakt med marken. Dessa droppar starta en brand i det område där de har deponerats. Drip ficklampor ofta används för att skapa en linje av eld, och är mycket säkrare än alternativ som dribbling bränsle på marken och sedan tända den.

Som man kan föreställa sig, det finns vissa försiktighetsåtgärder som användandet dropp fackla. Facklan har själv en backventil som kontrollera flödet av bränsle genom tändare, samt ventiler och säkerhetsfunktioner som hindrar brand från att resa bakåt upp munstycket och tända tanken. Mycket stabil bränslen som fotogen används ofta för att minska risken för oönskad antändning och dropp ficklampa är isolerat för att förhindra att innehållet från att bli för varm.

När man använder ett dropp ficklampa, är det nödvändigt att bära full skyddsutrustning, inklusive flamsäkra kläder, ansiktsskydd, tunga skyddshandskar och stadiga stövlar. Användning av facklor är också samordnas för att säkerställa att placeringen av alla på scenen är känd, och att bekräfta att alla är de samordnar sin verksamhet. Situationer som fångstmetoder någon inuti en brand är mycket önskvärt, och undviks utarbeta säkerhetsprotokoll.

utbildning i användning av ett dropp ficklampa tillhandahålls vanligtvis till skolor där människor lär sig att bekämpa skogsbränder. Medlemmar i städerna brandbekämpning organisationer kan också bekanta sig med sådana anordningar, liksom landsbygden brandmän. Skogsbruk skolor undervisar också studenter om hur du använder dropp facklor som en del av skogsbruket, eftersom dessa facklor kan användas för att antända borste pålar och för kontrollerad brännskador utförs av olika anledningar. Sådana anordningar används vanligtvis i en grupp med medlemmar i gruppen såg ut för andras säkerhet och ingripa om ett problem uppstår.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.