Vad är en Brick såg?

Brick sågar är skärande verktyg som är användbara i skär genom kroppen av olika typer av tegel och murverk. Sågar av denna typ finns som handsågar, bords enheter och mobila enheter som är lämpliga för byggnader jobb. I alla sina inkarnationer, är tegel såg kan användas för skärning tegel snabbt och säkert, med minsta möjliga slitage på bladet.

En av de funktioner som tillåter denna typ av såg att fungera så bra är konfigurationen av tegel sågklingan. Något tjockare än många sågblad är bladet konstruerad med hög härdat stål eller titan som gör att den hålla upp till kontinuerlig användning. Brick sågblad finns i flera olika storlekar och kan köpas i butiker hemma leverans, jordbrukare utbyten och genom återförsäljare som vänder sig till kommersiella fastigheter bolag.

Hand och modeller bordsskiva är mycket lika sågar används i hemmet och i woodworking projekt. Säkert handtag gör det möjligt att greppa sågen utan rädsla för avvikelser under användning. Bladen kan slipas med samma lätthet som någon typ av såg. De flesta modeller är utrustade med säkerhetsanordning som guider och blad täcker för att maximera säkerheten om du använder de verktyg samtidigt som de ökar sin noggrannhet.

Kraftkällan för en tegelsten skära såg ofta antingen en tunga bensin-eller elmotor. Med mindre versioner av tegel såg, motorn relativt små, men ofta tillräckligt kraftfull för att låta kniven skära igenom en typisk murad tegel eller betongblock. För större sågar, är motorerna försedda med extra hästkrafter, vilket gör att de verktyg som skall användas i tjockare typer av bygg-block.

En typisk tegel såg kan användas för att skära i andra ämnen som en vedhuggning såg inte kunde hantera. Murverk av någon typ kan hanteras med denna typ av såg, även betong, keramik eller marmor. Det är inte ovanligt att en tegelsten såg att användas för att trimma plattor för gångvägar eller inläggningar på ett golv design, samt ett sätt att skulptera tegel och betong som en del av den totala landskapsarkitektur design för en trädgård eller bakgård.

Även om de sågar fungerar bra för projekt runt om i huset eller som ett verktyg att använda med en hobby, de större mobila såg enheter är bäst för stora bygg-jobb. Monterad på ett hjul ram som liknar ett barns vagn, kan dessa typer av sågar lätt transporteras runt en byggarbetsplats med lätthet, och lagras när den inte behövs.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.