Vad är armeringsnät?

armeringsnät är en typ av rutnät i metall som kan användas för ett brett spektrum av applikationer. Invävda i ett kors och tvärs nät mönster som ofta är mycket liten, är att maskorna normalt mycket starka och kommer att hålla upp i många olika miljöer. Ibland kallad holländska trådduk, detta är händig nät av rostfritt stål populär inte bara för sin styrka och hållbarhet, men också ofta för den visuella intresse som det tillför.

En av de största fördelarna med denna vävt rostfritt stål är att maska ger skydd utan att helt förmörkar den visa eller hämmar luftflödet. Av denna anledning är användning av armeringsnät i fabriker och lager mycket vanliga. De maskor kan användas för att effektivt bar otillåten tillgång till råvaror eller färdiga produkter och samtidigt låta dem vara synlig för inventering ändamål.

Det finns andra användningsområden för att maskorna i byggandet av bostäder och offentliga byggnader. Armeringsnät är ett perfekt medium för skärm rännor runt eldstäder, samt för att täcka skorsten mössor. Det mesh kan även installeras över skivor av isolering, hjälper till att hålla ark på plats under lång tid.

Utanför byggnadskonstruktion ansökningar, armeringsnät utnyttjas också i skapandet av bilar grillar på vissa märken och modeller. De maskor kan också användas i militär utrustning som kan användas för att skydda vissa radiofrekvenser, bidrar till att skapa en säkrare signal. Icke-nötning nät kan användas som bakgrund bakom hem plåt för softball och baseball fält.

Eftersom svetsat rostfritt stål finns i flera olika storlekar, det har också dekorativa möjligheter. Inbyggd eller fristående skåp kan ofta använda sig av armeringsnät snarare än glas i skåpdörrar. Detta tillvägagångssätt gör det möjligt att snabbt se vad som finns i skåpet utan att öppna några dörrar. Samtidigt döljer maskan delvis innehållet så att de inte omedelbart fångar ögat som någon kommer in i rummet.

armeringsnät använts i dekorativa syften kan vara målade för att förbättra utseendet. Svart nät används ofta för fönster skärmar, medan nät som används för paj kassaskåp och andra möbler i hemmet kan vara målade en färg för att gå med på inredningen i rummet. För en industriell utseende kan maska lämnas i original stålgrå om så önskas.

använder för armeringsnät är många och varierande. En av de viktigaste skälen är att maska rymmer upp mycket väl med tiden, även under svåra väderförhållanden. Genom att behandla mesh med ett tätningsmedel för att bromsa processen för rostskyddsbehandling, de fibrer vara fortsatt stark under många år och därmed minska frekvensen av ersättning.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.