Vad är Spot inför?

Spot står inför är en mekanisk borrning eller fräsning, process. Efter den första hålet borras, en större brunn, eller recess, borras in i materialet. Chefen för skruv eller spik passar in i denna brunn. Detta gör att spik eller skruv att sitta i plan med ytan på det objekt som är borrad. Denna term även stavat som spotfacing och plats inför som maskinarbetare och delar tillverkare.

Denna teknik kan användas på en mängd olika maskin-och träbearbetning projekt för att säkerställa en smidig och snyggt utseende. Möbeltillverkare använder ofta det för att dölja spikar och skruvar. Maskiner med arbetande delarna använder också plats inför. Detta kan bidra till att cheferna för alla spikar, skruvar eller bultar inte komma i vägen för rörliga delar.

Både professionella och gör-det-själv snickare och maskinarbetare kan använda platsen inför. När du arbetar med trä, är denna process även känd som motverkar att sjunka, eller dubbelklicka på att sjunka, en mutter eller skruv. Amatör snickare använder i allmänhet borr av olika storlek för att bekämpa sjunka. Proffs använder ofta ett speciellt ett stycke borr att göra detta.

Spot står inför, även känd som motverka tråkigt, kan vara framåt eller bakåt. I räknare tråkigt, brunnen borras på ovansidan av objektet som borras. Bakåt mot tråkig innefattar borrning en bra bit på undersidan av föremål som är borrad.

Begreppet plats inför är ibland används för att identifiera en viss typ av disk tråkigt. Vissa machinists använder termen plats inför att hänvisa till att arbeta med ett objekt som inte är platt, eller har varit gjutna i metall. Till exempel, när du borrar ett objekt med en vinklad eller rund yta, som kallas plats inför.

Specialty verktyg, som kallas counterbores, kan köpas för att göra processen enklare för en maskinist. Dessa verktyg är vanligtvis kallas platsen inför fräsar. I allmänhet är dessa metall, vridbar borrkronor med skärande kanter som matchar storleken på hålet som skall borras eller slipat.

counterbore är ansluten till en borr pressen. Den roterar i borren, medan objekt som borrade förblir stillastående. När borrningen är klar, en slät hålet med väl antingen på toppen eller botten av objektet, är klar för en mutter, bult eller skruv som ska infogas.

Counter tråkig verktyg finns från flera tillverkare för specifika borrning behov. Verktyg kan vara specialiserade för att göra framåt eller bakåt mot tråkig. Kombination verktyg finns också att göra båda typer av arbete.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.