Vad är Shed kit?

När man bygger en friggebod eller verktyg byggnad, har du ett par alternativ. Du kan anlita någon för att bygga upp den eller bygga den själv. Om du väljer att bygga den själv, kan du välja att beställa byggmaterial för sig eller för en byggnad kit. Skjul kit är färdigförpackade kit säljs av timmer varv, hem butiker förbättring, och liknande återförsäljare som innehåller material som behövs för att bygga ett skjul. Oavsett om du bygger en metall skjul eller en trä ett, skjul satser kan vara användbara för gör-det-själv-minded husägare.

Shed kit finns i en mängd olika stilar och storlekar som ska beställas enligt individuella behov och budget. Några skjul kit är ganska billiga, kostar bara några hundra dollar, medan andra kan kosta långt över tusen dollar beroende på storlek och byggmaterial. I ett skjul typisk kit får du byggmaterial som behövs för väggar, några medföljande hyllor, hårdvara, dörrar och tak. En BRÄDSKJUL kit bör innehålla sidospår. Ritningar och anvisningar för montering i skjulet ingår också.

Shed kit är bekväma i termer av att undvika en hel del att räkna före konstruktion. Vid beställning av material separat, skulle du behöva belopp till virke, spik eller skruv, takläggningsmaterial, och så vidare i förväg, samt skapa en egen design. Detta skulle vara en svår process för en vanlig husägare som vet lite eller ingenting om grundläggande konstruktion. De flesta som kan läsa och förstå ett diagram och följ instruktionerna kan räkna ut riktningar som i de flesta skjul kit.

Innan du beställer ett skjul kit, finns det några saker att tänka i termer av vad som inte ingår. Skjul kit normalt inte innehåller golv. Ett golv kit måste köpas separat, men i många fall kan detaljhandlarna annonsera erbjudanden som inkluderar en fri golv kit med köp av särskilda skjul kit. Håll utkik efter dessa specialerbjudanden tidigt på våren och sommaren, då de flesta människor hantera sådana projekt. Också vara säker på att fråga återförsäljaren om hyllor ingår i eller säljs separat. Några skjul satser innehåller grundläggande hyllor, men arrangörer och särskilda hyllor kommer troligen att ytterligare ett inköp. Också bekräfta om spikar och skruvar ingår och kom ihåg att du behöver din egna verktyg.

En standard 10 eller 12 fot (3,04 till 3,65 meter) en byggnad kommer enkelt att ta den genomsnittliga homeowner en hel helg för att slutföra och kan behöva hjälp från en godmodig vän eller granne. Samtidigt gör denna typ av projekt själv kan spara pengar, om du saknar tid, erfarenhet eller skicklighet, kan du överväga att ha en entreprenör citera ett pris eller se om återförsäljaren erbjuder installation.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.