Vad är Heatstaking?

Heatstaking är en plast monteringen inblandade i många högteknologiska områden. Det används också vid tillverkning av en rad vanliga konsumtionsvaror. Heatstaking är ett förfarande som använder värme och kraft att binda olika material tillsammans.

Processen för heatstaking innebär tillämpning kraft till heta metall sonder. Metallen sonder kontakt plast tjänster, komprimera och bilda en stud huvud förbinder plast till andra plast eller metall, eller någon två delar av material. Processen är luktfri, buller fri, ren och säker.

Det mest använda plaster i denna process är polykarbonat, polystyren, polypropylen och glasfiberarmerad nylon. Plast heatstaking finns i en mängd olika branscher och tekniska områden, bland annat telekommunikation, konsumentelektronik, medicinsk produkttillverkare, datortillverkare och bilindustrin. Processen kan också användas för att samla mycket små delar som används i cell-telefoner, minnesmoduler, flash, trådlösa enheter och elektroniska passerkort.

konstruera riktlinjer i heatstaking är mycket enkla. Diameter, höjd och geometri av de använda tjänsterna är det viktigt att undersöka för att erhålla en mängd utmärkta resultat. Inte bara kan utrustningen användas för att ansluta material, men det kan också ta isär och återvinna material som har lagts ihop med heatstaking processen. Detta gör heatstaking en av de mest ekonomiska och säkra rutiner finns tillgängliga.

Användning av heatstaking för att täta olika material av olika former och storlekar, i en kontinuerlig process, är både billigt och arbetsbesparande. Mångsidigheten i processen innebär också att ett antal av högteknologiska tillämpningar kan göras. Lägga till eller ändra storleken på de verktyg som används i processen kan leda till förmåga att samla små gängade insatser och micro utrustning.

En annan fördel är att det är minimal slitage på verktygen som används i värme satsar. De verktyg som används i processen är lågt underhåll och har mycket hög tillförlitlighet. Heatstaking är också ett miljömässigt säkert. Förutom alla de tidigare nämnda fördelarna, heatstaking är jord vänlig också.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.