Vad är Heat Utsättning?

Värme satsar handlar om arbetet med att ansluta olika komponenter till ett sammanhållet fungerande enhet. Ansökan är mycket vanligt med montering av produkter som innebär plast-och harts. Den plast som förbinder strategi som är en del av värme uppbindning bidrar till att stärka den övergripande strukturen i den tillverkade objekt och ge produkten med en högre grad av stabilitet.

Det grundläggande konceptet bakom värme satsar innebär förbinder komponenter på premolded gränssnitt. Som ett exempel skulle en plast stud som är ansluten till en komponent föras in i ett hål som finns på den medföljande delen. När de två delarna fogas samman, i slutet av stuteriet är milt och värms upp för att möjliggöra bildandet av ett större huvud som kommer att hålla stuteriet fast i hålet.

Många komponenter idag skapas av plast och hartser . I ett antal fall är det faktiska byggandet av komponenter som uppnås med hjälp av medel såsom formsprutning. Värm satsa följer genom denna process genom att lägga till en flera inslag av värme för att säkert låsa komponenter på plats.

Det är viktigt att notera att värmen satsar kan utnyttjas mer än bara gå två plastdetaljer tillsammans på en gemensam. På grund av de kvaliteter värme induktion som används i värme satsa, gör processen det också möjligt att ansluta en plastkomponenter till en metall del också. Med så många produkter som tillverkas med en blandning av metall och plast komponenter, kan användningen av värme satsar eliminerar också behovet av skruvar och nitar i vissa fall.

Själva processen med värme uppbindning kräver endast ett par sekunder. Efter att komponenterna är anslutna, är temperaturen höjas så att chefen för stud mjukna. Samtidigt är det tryck som skapar ett huvud på stuteriet som är bredare än det hål som är boende själva stuteriet. Temperaturen bibehålls i upp till fem sekunder på att plast för att mjuka nog för påtryckningar för att skapa huvudet, sedan gick komponenter gör det möjligt att gradvis svalna. När plasten svalnat återfår det stela textur och skapar en fast förbindelse mellan komponenterna.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.