Vad är Grip handskar?

Grip handskar är texturerat handskar som endast tillhandahåller dragkraft för att förebygga halka och glida. Det finns ett antal användningsområden för grepp handskar, allt från idrott till att flytta, och de kan vara en användbar sak att hålla runt huset. Liksom andra handskar, grepp handskar finns i en rad olika stilar och storlekar, med många företag göra generiska handskar som kan passa en mängd hand storlekar. Järnhandeln och sport leverantörer både genomföra en rad grepp handskar, och special handskar grepp finns också butiker som tillgodoser särskilda atletisk sysselsättningar såsom yoga.

Det finns många tillfällen då människor måste bära handskar för att skydda sina händer, men vanliga handskar skulle kunna vara hal, vilket kan leda till tappade föremål eller svårigheter att utföra uppgifter. Grip handskar ge skydd för händerna i dessa situationer, samtidigt som de erbjuder en strukturerad yta som skapar en del friktion och grepp. Vinnare och mekanik, till exempel kan använda grepp handskar för att hålla händerna säkra under tunga och farliga arbetsuppgifter. Grip handskar håller också händerna säker i kallt väder så att människor kan arbeta utomhus i kyla eller frostiga förhållanden.

Med andra program, kan bara händer vara helt säkert och lämpligt, men de kan bli slick från svett, orsakar slirning. Yoga är ett utmärkt exempel på en ansökan om grepp handskar, genom att bära handskar yoga grepp på kartan kan yogis och yoginis se till att de inte glider när de utför knepigt yoga drag. Greppet handskar är också mjukt att röra vid huden, vilket möjliggör ett stadigt grepp i ställer där händerna grepp olika delar av kroppen.

Grip handskar för svettiga sporter som tennis, cykling och ridning är också, ibland med specialfunktioner som är avsedda för användning i en specifik sport. Cykling handskar, till exempel, kan ha cutout fingertopparna för att göra det enkelt att växla. Använda grepp handskar i dessa sporter kan också skydda händerna från kyla, vilket kan vara ett bekymmer för vissa idrottsmän.

Dessa handskar kan vara bra för hushållsarbete som brottas med tunga möbler och samtidigt ordna en rum eller att utföra olika fix-it uppgifter runt huset. En grundläggande par handskar bomull grepp kan hållas i ett verktyg låda och används av flera medlemmar av huset, med bomull är ett idealiskt material för det är starka, hållbara och tvättbara. Tyngre grepp handskar gjorda av läder och syntet är också tillgängliga för tyngre uppgifter som att hugga ved eller arbetar på bilar.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.