Vad är Aerial lyft?

Aerial liftar används ofta för att hantera löpande underhåll i byggnader med högt i tak, men kan användas för ett antal uppgifter som innebär hög, svårt att nå områden. Till exempel kan antenn hissar användas för att reparera linjer på telefonstolpar, måla utsmyckningar på stora byggnader eller två våningar bostäder, höja tunga föremål på hyllor högt upp från marken, och trimma trädgrenarna. Även en stege kan användas för dessa arbeten, antenn hissar erbjuder mer stabilitet och säkerhet om de används korrekt.

Det finns ett antal antenn hissar att välja mellan, vilka båda har bättre anpassade till olika situationer. Scissor antenn hissar, som kan klassificeras som mobil byggnadsställningar, använda kors och tvärs hängslen som sträcker sig och sträcka uppåt. Som den korsar hängslen stiga, plattformen knutna till toppen av hängslen också stiger. Målare ofta använder denna typ av antenn hissar.

Cherry plockare och lastbilar hink är typer av bruksflyg hissar som innehåller en hink-liknande plattform på toppen av en lång arm. Som arm utvecklar sig, plattformen stiger. Boom antenn hissar innehålla en hydraulisk arm som sträcker sig utåt och höjer plattformen. Gaffeltruckar, å andra sidan, innehåller en kluven arm som rör sig uppåt när spaken flyttas. Alla dessa antenn hissar kräver särskild utbildning att använda.

Occupational Safety Health Association (OSHA) erbjuder utbildningsprogram för att förtjäna en särskild OSHA certifierad licens. Dessa program är strikt och omfattar drift av maskinen, säkerhetsförfaranden, maskin inspektion och underhåll, och maskin belastningskapaciteter. Endast personer med OSHA trafiktillstånd bör använda antenn hissar.

Statistik visar att över tjugo aktörer dör varje år när du arbetar antenn hissar. Åtta procent av dem som dör är kommersiella målare. De flesta av dessa dödsfall kan förhindras, eftersom de flesta sker från maskinen på ett otillbörligt sätt stagade. Därför är det viktigt att spänna alla däck på luft hissar för att förhindra maskinen från att välta.

OSHA har enkla regler för att förhindra skador medan du använder antenn hissar. Många av riktlinjerna är sunt förnuft regler, till exempel inte använda antennen hissar ge rider. Det är viktigt att se till att det finns tio meter utrymmet mellan antenn hissar och alla elledningar.

Operatörerna måste kontrollera att alla hjul är låsta och stagade för att förhindra att luften hissar från störta över. Operatörerna bör också markera ett område som omger antennen hissarna att garantera förbipasserande inte kommer för nära maskinen under användning. De som använder antenn hissar bör bära lämplig axelremmar under flygning.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.