Vad är ett teleskopiskt stativ?

Skjutstativtruck är en belastningsanordningen som används av ett antal olika typer av företag som upprätthåller ett lagringsutrymme som innebär arrangerandet av förnödenheter och färdiga varor på pallar som infogas i höga hyllor strukturer. Räckvidden lastbil ger säker och enkel hämtning av den lastade pallar, samt effektivt lagra pallar av varor som inte behövs för omedelbar användning. Här är en beskrivning av de grundläggande skjutstativtruck, samt exempel på de tre huvudtyper av skjutstativtruckar.

Den grundläggande skjutstativtruck har en utriggning mekanism på framsidan av lastbilen. Monteras på utriggning är en uppsättning teleskopfunktion gafflar att flytta upp och ner. Gafflarna även en hydraulisk setup som ger operatören möjlighet att plocka upp lasten och flytta den över stödben. Detta ger inte bara en bättre balans av lasten, utan också gör det lättare att manövrera skjutstativtruck i smala gångar mellan lagerhyllor.

När de når lastbilen anländer till hyllor avsedda för pallen, hydraulik låta gafflarna till swing och sänka pallen i hyllor, glidande pallen på plats. I allmänhet kommer en skjutstativtruck passar lätt in i en mittgång som är mindre än tio meter över utan problem, förutsatt att det inte finns pallar som sticker ut från hyllan.

Det finns flera modeller räckhåll lastbilen. Stand-up nå modellen är den mest enkla. I huvudsak kommer denna grundläggande skjutstativtruck skjut gafflarna under pallen, transportera det till önskad lagringsplats och skjut det på plats. För hyllor som inte är djupare än vad som krävs för att placera en pall med varor, är den här typen av nå lastbil ideal.

Den dubbla djupa skjutstativtruck utför på samma grundläggande sätt som stand-up typ, men har teleskopgafflar som är tillräckligt långa för att glida en pall på plats när hyllorna är tillräckligt djupa för att rymma två pallar av varor. Eftersom dubbla djupa nå lastbil kan enkelt placera pallen på baksidan av hylla, finns det ingen anledning att driva på pallen tillbaka när det finns en annan pall för att gå in i samma hyllor avsnitt.

frihöjd når är ett tredje variant av skjutstativtruck. I huvudsak ett sätt att nå lastbilen som inte bara kan glida under pallen, men ta även sidorna också, de sträcker nå modellen fungerar väl när greppar sidor av lastpallen och varor kommer inte att resultera i skador. Dessa kan vara till hjälp när hyllor är tillgängliga för mer än en riktning, som gör det möjligt att snabbt finna en pall som kan vara tredje eller fjärde i raden.

Lager gör ofta använda en eller flera typer av skjutstativtruck, liksom de områden leverans för många textilföretag och tillverkningsanläggningar. Använda en skjutstativtruck att lagra varor, pallar av färdiga varor, och i allmänhet att hålla lagerområde i ordning är en vanligt förekommande. Som en enhet som är lätt att använda, kan skjutstativtruck bidra till bättre utnyttjande av både tid och tillgängligt lagringsutrymme.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.