Vad är ett dubbelrum Flue?

En dubbel skorstenen är en uppsättning med två rökkanaler som leds av en struktur tillsammans. Dubbla rökkanaler ibland kan införas i befintliga skorstenar, och i andra fall kan en skorsten utformas från början med avsikt att vara en dubbel flue. För ett exempel på vad en dubbel skorstenen ser ut, en läsning av fotografier av stor herrgård hus kan ge några exempel, som många av dessa strukturer använda dubbla skorsten design för att minimera antalet hål i ett tak, och som ett resultat skorsten potter är ofta i par som uppstår från samma skorsten.

Det finns flera skäl att använda en dubbel flue. I de fall där flera eldstäder, woodstoves eller andra enheter uppvärmning är anslutna till samma skorsten, som skorstenen kanske inte kan generera tillräckligt dra för att hantera alla dessa bilagor. Som ett resultat kan tända en eld uppe orsaka rök att rapa ut där nere. I dessa fall, bifoga en dubbel rökrör i skorstenen tillåter två eldstäder för att vara på separata rökgångar. Designen gör det också möjligt att begränsa en skorsten för att förhindra drag när ett rum är stängda utan att skada funktionen hos någon annan enhet ansluten till skorstenen.

En dubbel skorstenen kan också användas när två olika typer av bränsle-förbränning enheter är anslutna till samma skorsten. Till exempel kan någon använda en dubbel bränsle för att ventilera en oljevärmare och en gasspis genom samma skorsten. Eftersom olika bränslen förbränner vid olika temperaturer, vilket leder till skillnader i temperaturer på rökgaserna de producerar, kan det vara nödvändigt att använda separata rökkanaler för att få ett lämpligt förslag, eller av säkerhetsskäl.

Ny dubbel rök Konstruktionen är populärt eftersom det ger människor med flexibilitet och ytterligare några alternativ. Den separata rökkanaler kan användas för att ventilera en mängd olika bränsle-bränning enheter, och om ett rökrör blir onödig, kan det vara maximerad att minimera utkast, och avslöjade senare i händelse av att någon vill använda den.

En del speciell kod begränsningar gäller för en dubbel skorsten design, av säkerhetsskäl. När man konstruerar en dubbel rökgång är det viktigt att använda en uppvärmning specialist som är förtrogen med flue och med tillämpliga koder för att bekräfta att skorstenen kommer att arbeta effektivt samtidigt som lagen. I fråga om en ändring av en befintlig skorsten för att skapa en dubbel rökgång en uppvärmning professionell kan hjälpa modifiering går smidigt och så smärtfritt som möjligt.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.