Vad är en verktygsvagn?

Ett verktyg vagn är en vagn-liknande anordning som hjälper kategorisera, bära och skydda olika verktyg. Tool vagnar är särskilt användbara för professionella hantverkare, såsom byggare, snickare, och maskinarbetare, som har en stor mängd utrustning för att organisera och tote runt omkring. Tool vagnar kan också användas av hobby. Till exempel någon som tycker om trä kan använda en vagn för att lagra och ordna hans eller hennes verktyg. Ett verktyg vagn också kan kallas ett verktyg vagn.

I grund och botten är en verktygsvagn en större version av en verktygslåda, verktyg bröstet eller verktygslåda. Tool fall, kistor och lådor har vanligtvis en låda form med en bas och ett gångjärnsförsett lock. I allmänhet har de också ett handtag på toppen samt lås som fäster locket till basen. Vanligtvis kan de göras för hand från en plats till en annan.

Redskap vagnar, däremot, är i allmänhet större i storlek. I genomsnitt är de ungefär lika stort som ett litet skrivbord. De är vanligtvis midjan hög och har hjul på undersidan som gör att de kan rullas från ett område till ett annat. Historiskt sett har verktyg vagnar av trä. I modern tid är dock en verktygsvagn vanligtvis gjorda av antingen metall eller plast.

Många verktyg vagnar funktion som bärbart verktyg hyllor och arbetsstationer, vilket gör att hantverkare för att enkelt komma åt ett stort antal olika verktyg. De flesta vagnar har en rad lådor utformad för att ge ägare med en enkel metod för sortering verktyg. Ett verktyg vagn kan även innehålla ett skåp eller två som gör det möjligt för lagring av större objekt, till exempel hinkar, färgburkar, eller maskinellt snickeri utrustning. Några verktyg vagnar även maskinellt.

En del hantverkare använder verktyg bälten eller förkläden i samband med, eller som ett alternativ till en verktygsvagn eller verktygslåda. Dessa enheter kan knytas runt midjan och möjliggöra enkel bärbarhet, men de kan endast ha en begränsad mängd verktyg. En hink arrangören är ett annat verktyg lagringsenhet. Gjord av en tygpåse draperad i en hink, dessa prylar fungerar som en liten verktygslåda. De har i allmänhet ett dussin eller fler fickor i vilka verktyg som kan placeras för enkel åtkomst och visning.

Verktygssatser kan vara ett substitut för en verktygsvagn. De är lätta och normalt kommer i plast fall. Verktygen nafsa vanligtvis i ett visst område i målet, vilket gör dem lätt att organisera. Generellt håller de bara ett fåtal verktyg. Som ett resultat av professionell hantverkare oftast också behöver ett verktyg vagnen eller verktygslåda när man arbetar på ett stort projekt.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.