Vad är en stege Rung?

En stege ringt är ett steg i en trappa. När de flesta människor tänker på ordet stege, en mycket speciell bild kommer att tänka på, troligtvis av en standardstege, känd som en fast stege. Denna typ består av två långa bitar av trä, metall eller plast på varje sida som är förbundna med en rad stegpinnar, somkan vara av samma eller olika material. Det finns dock många olika stilar av stegar, varav vissa är avsedda för mer specifika ändamål, ochandra som har flera syften. Stegpinnarna av dessa lejdare kan också unik på flera olika sätt, främst beroende på funktion och konstruktionstegen.

En fast stege kan vara av trä eller lättmetall, med varje enskild stege ringt består av samma material. Stegpinnarna fördelas likaavstånd från varandra, och de är vanligtvis någonstans mellan 10 inches (25,4 cm) till 12 inches (30,5 cm) från varandra, men kan vara mer eller mindre. Stegar med 12 -tum radavstånd stegpinnar normalt inte byggas i längder som är delbart med 12, dock avståndet mellan den övre och nedre stegpinnar till ändarna av stegenvanligen skilda från varandra, och kommer att vara kortare än avståndet ringde mellan varje stege.

Formen av en stege ringt varierar från stege till stege. En cylinder är en vanlig ringt form som finns på många stegar, både metall och trä. Eftersomav sin rundhet, kan det dock vara svårt att stå i ett rum utan ordentlig skor, så funktionen av stegen stegpinnarna med cirkulär, eller ovular, crossavsnitt är främst för klättring upp och ner. Metal runda stegpinnarna är ofta täckta med en grynig, sandpapper-liknande finish för ett bättre grepp medan han står påstegen ringt.

Steg stegar, eller fällbara stegar, är mer populärt att använda när någon vill stå på ett ställe. Dessa är utformade med gångjärn upptill och två elleribland till och med tre fällbara sidor. En stege ringde på åtminstone ena sidan av ett steg stege är vanligtvis konstruerade med en platt topp som är flera inches i längdför bättre stöd för en person som står på någon ringt. Dessa stegpinnar är platta så att det är lika lätt för någon att utföra sitt nödvändiga arbete medanstående i någon punkt på stegen, och stegpinnar kan vara klar med halksäker material för att förebygga olyckor.

En stege ringde inte ens behöver vara styv. Detta är sant i fallet med repstegar, som är avsedda att vara lätta, bärbara, och lätt lagras. På grund av sin konstruktion, repstegar ofta förvaras i närheten av fönster i en nödsituation. Deras flimsiness dock inte gör dem mycket händig ien hel del situationer där stela stegar används vanligtvis, eftersom tar ett steg ner en stege ringt på en repstege kan kräva mer fingerfärdighet än andratyper av stegar.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.